Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Vakuutusmeklariliike Semita Oy on vakavarainen suomalaisomisteinen yhtiö, joka on toiminut vakuutusalalla jo 15 vuotta. He palvelevat sekä yritys- että julkisen sektorin asiakkaitaan valtakunnallisesti viidessä toimipisteessä. Semita on osa Pohjoismaiden nopeimmin kasvavaa vakuutusmeklariliikettä.

Haemmekin nyt Semitalle Tampereen keskustassa sijaitsevaan toimipisteeseen osaavaa assistenttia vakuutusalalle.

Minkälaisia työtehtäviä valittava henkilö pääsee tekemään asiakasyrityksessämme?

Työtehtäviin kuuluu muun muassa tarjousten käsittelyä, tarjouspyyntöjen laatimista ja asiakkaiden tarjouspyyntöihin vastaamista. Viestintä vakuutusyhtiöiden ja asiakkaiden välillä on olennainen osa työnkuvaa. Työ sisältää myös johdon assistentin tehtäviä.

Tehtävään valittava henkilö toimii lisäksi CRM-järjestelmän pääkäyttäjänä. Aikaisempi kokemus järjestelmien käytöstä katsotaankin eduksi. Tehtävässä pääsee osallistumaan myös järjestelmän tuleviin sisäisiin kehitysprojekteihin.

Mitä asiakkaamme odottaa tehtävään valittavalta henkilöltä?
Hakijalla tulee olla aikaisempaa kokemusta vakuutusalalta työskentelystä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä organisointitaitoja, tarkkaa työotetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.
Tehtävässä vaaditaan myös sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa. Toivomme, että hakija on aikaisemmin käyttänyt englantia työkielenään.

Hakijan motivaatio ja innokkuus oppia uusia asioita sekä valmius sitoutua tehtävään pitkäaikaisesti, ovat myös sellaisia ominaisuuksia, joita asiakkaamme arvostaa suuresti!

Valittava henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme omaksi työntekijäksi. Työt alkavat tammikuussa 2017.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemuslomake alla olevan linkin kautta.

Web-osoite: http://www.nordic.fi Työnantaja: Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, Tampere Sijainti: Aleksanterinkatu 22, 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Tammikuu 2017 Yhteystiedot: Laura Arvonen, laura.arvonen@nordic.fi Ilmoitus jätetty: 23.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Aleksanterinkatu 22, 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Nordic Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1831904-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Assistentti vakuutusalalle, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, Tampere. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Aleksanterinkatu 22, 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 27 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa