Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme noin vuoden määräaikaiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen palveluneuvojaa Uudenkaupungin lähikonttoriin. Oletko se sinä? Intohimoinen myyjä, haluatko kasvaa rahoitus- ja sijoituspalveluiden ammattilaiseksi Nordeassa? Oletko erinomainen asiakkaiden kanssa? Onko intohimosi tuottaa ensiluokkaista asiakaskokemusta ja tehdä tavoitteellista myyntityötä? Luotko positiivista ilmapiiriä tiimissäsi yhteistyötaitojesi avulla? Nordea panostaa vahvasti muuttuvaan maailmaan ja sitä kautta digitaalisten palveluiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiakasneuvonta Uusikaupunki asiakasneuvonta Uusikaupunki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi nordea pankki suomi Y-tunnus 1680235-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluneuvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Nordea Pankki Suomi Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 23500 - Uusikaupunki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa