Duunitori suosittelee
eCommerce Content Specialist, Nokian Tyres Plc

Nokian Renkaat Oyj

37100 - Nokia

Copywriter

C2 Advertising

Vaasa

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nordautomation Oy on puunjalostusteollisuuden projektitoimituksiin erikoistunut yritys ja markkinoiden johtava tukinkäsittelytekniikan valmistaja. Vuonna 1991 perustetun yrityksen markkinoinnista, myynnistä, suunnittelusta ja hallinnosta vastaava toimisto on Kristiinankaupungissa ja tuotantolaitos Alajärvellä. Lisätiedot: http://nordautomation.fi/fi/ Etsimme kaupallista tuottajaa täydentämään tiimiämme. Arvostamme motivaatiota, tehokasta työotetta sekä halua olla mukana luomassa menestyvää liiketoimintaa. Toivomme löytävämme nuoren, insinööritaustaisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kulttuurialan tehtävät Kristiinankaupunki media Kristiinankaupunki musiikki- ja viihdealan tehtävät Kristiinankaupunki kulttuurialan tehtävät media musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nordautomation Oy Y-tunnus 0853293-3 Toimiala Nosto- ja siirtolaitteiden valmistus Rinnakkaistoiminimet Euroautomation

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaupallinen tuottaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Nordautomation Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kristiinankaupunki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus