Duunitori suosittelee
Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

IT-osastonjohtaja

Kuntarahoitus

Helsinki

Puupuolen työnjohtaja Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Talousjohtajana vastaat yhdessä kaupunginjohtajan kanssa kaupungin strategiatyöstä ja taloussuunnittelusta. Vastuullasi on kaupungin ulkoinen ja sisäinen laskentatoimi, rahoitus ja maksuvalmius sekä riskienhallinta. Toimit konsernipalveluiden palvelualueen johtajana ja kaupunginjohtajan ensimmäisenä varahenkilönä. Talousjohtajana avustat kaupungin johtoa tuloksellisessa päätöksenteossa ja johtamisessa sekä edistät taloudellisuutta ja suunnitelmallisuutta. Konsernipalvelut tarjoaa kaupungin muille yksiköille keskitettyjä palveluja käsittäen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johtajapositiot Nokia talousjohto Nokia johtajapositiot talousjohto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nokian kaupunki Y-tunnus 0205717-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Talousjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Nokian kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 37100 - Nokia . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus