Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

Talousjohtajana vastaat yhdessä kaupunginjohtajan kanssa kaupungin strategiatyöstä ja taloussuunnittelusta. Vastuullasi on kaupungin ulkoinen ja sisäinen laskentatoimi, rahoitus ja maksuvalmius sekä riskienhallinta. Toimit konsernipalveluiden palvelualueen johtajana ja kaupunginjohtajan ensimmäisenä varahenkilönä.

Talousjohtajana avustat kaupungin johtoa tuloksellisessa päätöksenteossa ja johtamisessa sekä edistät taloudellisuutta ja suunnitelmallisuutta. Konsernipalvelut tarjoaa kaupungin muille yksiköille keskitettyjä palveluja käsittäen talouden, henkilöstöhallinnon, tietohallinnon ja tilapalvelut. Talousjohtajana varmistat myös tytäryhtiöiden taloushallinnon toimivuuden.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, hyvä talouden ja hallinnon tuntemus sekä käytännön kokemus talouden johtamistehtävistä. Lisäksi arvostamme valmiuksiasi kehittää ja uudistaa organisaatiota, rahoitus-, kannattavuus- ja kustannuslaskentaosaamistasi, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä luoda sidosryhmäyhteyksiä sekä tietojärjestelmäosaamista.

Viran palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Voit esittää myös oman palkkatoivomuksesi. Virkaan sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Nokian kaupunginvaltuustolle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 31.10.2016 klo 12.00 mennessä www.nokiankaupunki.fi/rekrytointi (tai tarvittaessa: Nokian kaupungin kirjaamo, Harjukatu 23, PL 2, 37101 NOKIA tai kirjaamo@nokiankaupunki.fi).

Web-osoite: http://www.nokiankaupunki.fi Työnantaja: Nokian kaupunki Sijainti: Harjukatu 23, 37100 NOKIA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antavat: Kaupunginjohtaja Eero Väätäinen, puh. (03) 5652 0001, eero.vaatainen@nokiankaupunki.fi Talousjohtaja Riitta-Leena Rossi, puh. 040 133 4747, riitta-leena.rossi@nokiankaupunki.fi Toimitusjohtaja Ari Juvonen, puh. 040 721 7799, ari.juvonen@personnel.fi Hakemukset: http://www.nokiankaupunki.fi/rekrytointi Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Harjukatu 23, 37100 NOKIA

Yritystiedot

Toiminimi Nokian kaupunki Y-tunnus 0205717-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Talousjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Nokian kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nokia , osoitteessa Harjukatu 23, 37100 NOKIA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa