Duunitori suosittelee
Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Osaava ostoreskontranhoitaja Espooseen

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Kirjanpitäjä Raision Tilitoimisto Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Talousjohtajana vastaat yhdessä kaupunginjohtajan kanssa kaupungin strategiatyöstä ja taloussuunnittelusta. Vastuullasi on kaupungin ulkoinen ja sisäinen laskentatoimi, rahoitus ja maksuvalmius sekä riskienhallinta. Toimit konsernipalveluiden palvelualueen johtajana ja kaupunginjohtajan ensimmäisenä varahenkilönä. Talousjohtajana avustat kaupungin johtoa tuloksellisessa päätöksenteossa ja johtamisessa sekä edistät taloudellisuutta ja suunnitelmallisuutta. Konsernipalvelut tarjoaa kaupungin muille yksiköille keskitettyjä palveluja käsittäen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johtajapositiot Nokia talousjohto Nokia johtajapositiot talousjohto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nokian kaupunki Y-tunnus 0205717-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Talousjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Nokian kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nokia . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus