Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme Espoon korjaamollemme linja-autojen huolto-ja korjaustehtäviin asentajaa.

Oletko sinä asentaja, joka asettaa asiakkaan etusijalle? Silloin paikkasi on Nobinalla. Osaat toimia stressaavissa tilanteissa ja ympäristöissä rauhallisesti ja turvallisesti. Olet ulospäin suuntautunut ja joustava - mutta ennen kaikkea pidät ihmisistä ja haluat pitää asiakkaasi tyytyväisinä. Selviytyäksesi työstä edellytämme, että osaat kirjoittaa ja puhua suomen kieltä. Lisäksi sinulla hyvät tietotekniikkataidot sekä mielellään C-ajokortti.

Sinulla on muutaman vuoden kokemus raskaan kaluston korjauksesta ja erityisesti ajoneuvoelektroniikan tuntemusta.

Tarjoamme

Nobinalla saat hyvät kehittymismahdollisuudet asiantuntevassa asentajien työryhmässä, jonka vastuulla on yli 250 linja-auton huolto- ja korjaustehtävät. Työskentelytapojamme ohjaavat vahvasti pyrkimyksemme saavuttaa visiomme "Kaikki haluavat matkustaa kanssamme" sekä liikeideamme "Helpotamme asiakkaiden arjen matkustamista".

Arvostamme tasapuolista ikä- ja sukupuolijakaumaa kuten myös etnistä ja kulttuurista monimuotoisuutta. Kannustamme myös naisia hakeutumaan linja-autoasentajiksi.

Tietoa avoinna olevasta tehtävästä

Tällä hetkellä haemme linja-autonasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Linja-autonasentajan työ on vuorotyötä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8.00-16.00 korjaamopäällikkö Jouni Martikainen, puh. 040 771 7106 tai sähköpostilla jouni.martikainen@nobina.fi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen Nobinan työpaikat -sivuilla olevan työpaikkailmoituksen Hae paikkaa -linkin kautta viimeistään 4.11.2016.

Web-osoite: http://www.nobina.com/fi/Finland Työnantaja: Nobina Finland West Oy Sijainti: Klovinpellontie 5, 02180 ESPOO Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Jouni Martikainen, puh. 040 771 7106, jouni.martikainen@nobina.fi. Hakemukset: http://www.nobina.com/fi/finland/tyopaikat-2/?jobId=188728 Ilmoitus jätetty: 23.09.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Klovinpellontie 5, 02180 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Nobina Finland West Oy Y-tunnus 2175179-4 Toimiala Paikallisliikenne

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

54 884 000 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

1 559 000 € 31 %

Henkilöstö

622 -11

Liikevoitto-%

3 % 50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asentaja, raskas autokalusto, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Nobina Finland West Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Klovinpellontie 5, 02180 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa