Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

nLIGHT Oy kehittää ja valmistaa optisia kuituja patentoimallaan ainutlaatuisella tuotantoprosessilla (Direct Nanoparticle Deposition). Aktiivisten ja passiivisten optisten LIEKKIiTM kuitujen lisäksi nLIGHTin tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset kuitulasereissa ja kuituvahvistimissa käytettävät komponentit. Lähes koko tuotanto menee vientiin ja tuotteita käytetään maailmanlaajuisesti mm. teollisuudessa, lääketieteessä ja tutkimuksessa. Voimakkaassa kasvussa oleva nLIGHT Oy on osa USA:laista nLIGHT Corporationia. Lisätietoja www.nlight.net

TUOTANTOTEKNIKKO

Etsimme Lohjalle kasvavaan organisaatioomme tuotantoteknikkoa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa 1.1.2017 tai mahdollisuuksien mukaan jo aiemmin. Kyseessä on liukuva päivätyö, jonka viikkotyöaika on 37,5 h maanantaista perjantaihin. Nykyinen tuotantoteknikkomme jää eläkkeelle vuoden 2017 alkupuolella.

Tehtävässä työskentelet Lohjan kuitutehtaamme kunnossapitotehtävissä. Huolehdit yhdessä puhdastilaoperaattorien sekä prosessi-insinöörien kanssa kuidunvalmistuslaitteistomme ennakoivasta kunnossapidosta sekä laitteiston kehityksestä. Olet myös vastuussa laiterikkojen korjaamisesta. Tehtävä on itsenäinen ja vastuualueesi on laaja. Resursseina erilaisissa korjaus- ja asennusprojekteissa käytät ulkopuolisia yhteistyökumppaneitamme.

Edellytämme sinulta ajan tasalla olevia taitoja tietotekniikassa, hyvää englanninkielentaitoa sekä aktiivista ja itsenäistä otetta työtehtäviisi. Työympäristö on kansainvälinen ja päivittäinen työkieli suomen ohella on englanti. Tehtävään soveltuva tutkinto on teknikko- tai ammattikorkeakoulutasoinen mekaniikan tai automaatiotekniikan tutkinto.

Edellytämme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Perehdytämme tehtävään ja toivomme myönteistä asennetta uuden oppimiseen. Tärkeintä on, että asenteesi on kohdallaan ja hoidat annetut työtehtävät järjestelmällisesti, tunnollisesti ja tarkasti, rutiiniakaan pelkäämättä ja että sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Kokemus puhdastilatyöskentelystä on eduksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja mukavan työilmapiirin, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä mielenkiintoisen paikan kasvavan kansainvälisen yrityksen palveluksessa.

Web-osoite: http://nlight.net Työnantaja: nLIGHT Oy Sijainti: Sorronrinne 9, 08500 LOHJA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, tai mahdollisesti jo aikaisemmin Yhteystiedot: Anneli Järvinen, 0503064620, anneli.jarvinen@nlight.net Hakemukset: nLIGHT Oy, Administration Coordinator Anneli Järvinen, Sorronrinne 9, 08500 Lohja tai anneli.jarvinen@nlight.net Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 13.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sorronrinne 9, 08500 LOHJA

Yritystiedot

Toiminimi nLIGHT Oy Y-tunnus 1570608-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantoteknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut nLIGHT Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lohja , osoitteessa Sorronrinne 9, 08500 LOHJA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa