Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Tietojärjestelmäasiantuntija

Ponsse Oyj

74200 - Vieremä

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Kehittämisinsinööri

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nivalan kaupungilla on haettavana 31.10.2016 mennessä it-päällikön toimi. Toimi täytetään 1.1.12017 alkaen toistaiseksi. It-päällikkö toimii hallintojohtajan alaisuudessa it-toimintojen esimiehenä. Tehtävään valittavalta vaaditaan tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. It-päälliköllä on kokonaisvaltainen vastuu kaupungin it-toimintojen ylläpidosta ja kehittämisestä. It-päällikkö vastaa toimialan projektien hoitamisesta sekä tietoturvaan ja tietoliikenteeseen liittyvistä tehtävistä. Haemme it-päällikköä vastaamaan Nivalan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ict-alan johtotehtävät Nivala päällikkötason positiot Nivala järjestelmähallinta ja tietohallinto Nivala ict-alan johtotehtävät päällikkötason positiot järjestelmähallinta ja tietohallinto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nivalan kaupunki Y-tunnus 0186757-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, It-päällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Nivalan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 85500 - Nivala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus