Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Technical Support

BMW Group

Sweden

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nivalan kaupungilla on haettavana 31.10.2016 mennessä it-päällikön toimi. Toimi täytetään 1.1.12017 alkaen toistaiseksi. It-päällikkö toimii hallintojohtajan alaisuudessa it-toimintojen esimiehenä. Tehtävään valittavalta vaaditaan tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. It-päälliköllä on kokonaisvaltainen vastuu kaupungin it-toimintojen ylläpidosta ja kehittämisestä. It-päällikkö vastaa toimialan projektien hoitamisesta sekä tietoturvaan ja tietoliikenteeseen liittyvistä tehtävistä. Haemme it-päällikköä vastaamaan Nivalan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ict-alan johtotehtävät Nivala järjestelmähallinta ja tietohallinto Nivala ict-alan johtotehtävät järjestelmähallinta ja tietohallinto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nivalan kaupunki Y-tunnus 0186757-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, It-päällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Nivalan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nivala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus