Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Nivalan kaupungilla on haettavana 31.10.2016 mennessä it-päällikön toimi. Toimi täytetään 1.1.12017 alkaen toistaiseksi. It-päällikkö toimii hallintojohtajan alaisuudessa it-toimintojen esimiehenä. Tehtävään valittavalta vaaditaan tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

It-päälliköllä on kokonaisvaltainen vastuu kaupungin it-toimintojen ylläpidosta ja kehittämisestä. It-päällikkö vastaa toimialan projektien hoitamisesta sekä tietoturvaan ja tietoliikenteeseen liittyvistä tehtävistä. Haemme it-päällikköä vastaamaan Nivalan kaupungissa käytettävästä tietotekniikasta, laitteistosta, ohjelmistoista ja tietoverkoista. Tavoitteena on saada tietotekniikka palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla organisaation toimintaa.

Työtehtäviin kuuluu vastaaminen it-hankinnoista, it:n teknisen kehityksen seuraamisesta, käyttäjäkoulutusten järjestämisestä, talousarvion laatimisesta ja seuraamisesta tietotekniikan osalta sekä erilaisten it-projektien käynnistäminen ja toteuttaminen yhdessä toimialojen kanssa. It-päällikkö tekee yhteistyötä it-asioiden osalta kaupunkikonsernin ja alueen eri toimijoiden kanssa sekä vastaa it-tuen järjestämisestä.

Tehtävä edellyttää erinomaista it-osaamista ja kokemusta it-toiminnoissa työskentelystä. Arvostamme kehitysorientoitunutta ja ratkaisukeskeistä asennetta, tuloshakuisuutta ja määrätietoista työskentelyotetta, vastuunkanto- ja paineensietokykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Palkka määräytyy kaupungin palkkauspolitiikan mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valittavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Tehtävää hakevien voidaan edellyttää osallistuvan erilliseen soveltuvuustestiin.

Hallintojohtajalle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen sekä palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 31.10.2016 kello 15.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Web-osoite: http://www.nivala.fi Työnantaja: Nivalan kaupunki Sijainti: Kalliontie 15, 85500 NIVALA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: Liisa Hankonen, hallintojohtaja, p.040-3447201, liisa.hankonen@nivala.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118115/fi_FI Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kalliontie 15, 85500 NIVALA

Yritystiedot

Toiminimi Nivalan kaupunki Y-tunnus 0186757-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, It-päällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Nivalan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nivala , osoitteessa Kalliontie 15, 85500 NIVALA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa