Duunitori suosittelee
Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
NIUVANNIEMEN SAIRAALA (valtion oikeuspsykiatrinen sairaala)
tuottaa korkealaatuista oikeuspsykiatrista erityistason hoitoa ja mielentilatutkimuksia. Sairaala toimii Itä-Suomen yliopiston oikeuspsykiatrian klinikkana ja vastaa osaltaan oikeuspsykiatrian alan henkilöstön työpaikkakoulutuksesta ja kehittämistoiminnasta.

Työpaikan tiedot: Niuvanniemen sairaala Niuvankuja 65 70240 KUOPIO

TYÖTEHTÄVÄT
6 sairaanhoitajan virkaa

VAATIMUKSET
Lisäksi arvostamme kokemusta psykiatristen potilaiden hoidossa ja potilaan hoitoprosessin suunnittelun, hoitokäytäntöjen kehittämisen ja toteuttamisen taitoja.
Eduksi katsotaan psykiatrian alan erikoistutkinto/sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto vaihtoehtoisina ammattiopintoina mielenterveystyö.
Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan virkoihin on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys.

Virkojen tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy palkkausjärjestelmän vaativuustason 10 (2176,55 €/kk) mukaisesti.

Tehtäväkohtaisen palkanosan lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 45 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta sekä kokemusosaa, joka on enintään 7 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Virat ovat sairaalan yhteisiä, joista yksi sairaanhoitajan virka on sijoitettu tällä hetkellä erityisen vaikeahoitoisten alaikäisten tutkimus- ja hoito-osastolle. Edellä mainitulle osastolle virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote, jota ei saa liittää hakemusasiakirjoihin.
Virkaan valituilla on kuuden kuukauden koeaika ja heidän on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilasta.

Viitenumero: 33-257-2016

Web-osoite: http://www.niuva.fi Työnantaja: Niuvanniemen sairaala Sijainti: Niuvankuja 65, 70240 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Aila Vokkolainen, johtava ylihoitaja, 0295 242 241, aila.vokkolainen@niuva.fi Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=97a014a4-e440-485a-a1e6-1a6b274dfca4 Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: Niuvanniemen sairaala/kirjaamo Niuvankuja 65 70240 Kuopio Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 16.11.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Niuvankuja 65, 70240 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi Niuvanniemen sairaala Y-tunnus 0213383-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Niuvanniemen sairaala. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Niuvankuja 65, 70240 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa