Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Ehkä myös Sinun urasi suunnan?
Etsitkö työtä, jossa voit vaikuttaa työvuorojesi määrään?
 
Haemme erikseen töihin kutsuttavia
 
MUUTTAJIA
 
pääkaupunkiseudun talousalueelle.
 
Muuttajana työsi koostuu monipuolisista muutto- ja asennustehtävistä sekä rakennustyömaiden sisään kanto tehtävistä. Voit itse vaikuttaa työvuorojesi määriin. Työn fyysisyyden takia tulee sinun olla täysi-ikäinen.
Työntekijämme ovat avoimia, motivoituneita ja aktiivisia palvelualan ammattilaisia. Asiakaspalvelutaidot ja kyky toimia ryhmässä ovat työtehtävien kannalta olennaisia. Tarjoamme tehtäviin asianmukaisen perehdytyksen ja koulutuksen.
Täytä hakemus ilmoituksen alla olevan painikkeen kautta mahdollisimman nopeasti tai viimeistään 23.10.2016 mennessä.
Niemi Palvelut Oy

Kotimuuttojen, yritysmuuttojen ja ulkomaanmuuttojen ohella olemme erikoistuneet tapahtuma- ja logistiikkapalveluihin. Huolehdimme vuosittain noin 22 000 muuttoa ja noin 35 000 muuta palveluprojektia. Palveluksessamme on noin 1000 palvelutehtävien erikoisosaajaa. Toimintakeskuksemme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Lahdessa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Tapahtumapalveluyksikkömme toimii Messukeskuksessa Helsingissä. Niemi Palvelut Oy NIEMI® Yrityspalvelut NIEMI® Kuluttajapalvelut NIEMI® UlkomaanpalvelutNIEMI® Logistiikkapalvelut NIEMI® Tapahtumapalvelut

Työnantaja: Niemi Palvelut Oy Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Suomi Hakemukset: https://rekry.niemi.fi/Homepage.aspx Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pääkaupunkiseutu, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Niemi Palvelut Oy Y-tunnus 1944860-6 Toimiala Muuttopalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

30 604 534 € 18 %

Liiketoiminnan tulos

1 438 456 € 35 %

Henkilöstö

457 40

Liikevoitto-%

5 % 25 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muuttajia, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Niemi Palvelut Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Pääkaupunkiseutu, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa