Duunitori suosittelee
Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Digital Signal Processing (DSP) Programmer

Altar Semiconductor / co Sharper

Oulu

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Myyntiedustaja

Smartia Oy

Vantaa

Technical Support

BMW Group

Sweden

Data Engineer

Kuntarahoitus Oyj

00100 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään joukkoomme uutta työkaveria. Työkokemuksen ja koulutuksen(laitoshuoltaja/toimitilahuoltaja) luemme eduksi mutta se ei ole välttämättömyys koska koulutamme tehtävään. Työtä on tarjolla pääsääntöisesti aamuvuorossa, mutta lisätunteja on mahdollisuus saada muistakin vuoroista. Odotamme hakijalta nuhteetonta taustaa, asiakaspalvelutaitoja, oma-aloitteisuutta, kykyä toimia itsenäisesti sekä ryhmässä ja sujuvaa suomen kielentaitoa. Olethan yhteydessä, mikäli työpaikka kiinnostaa, sillä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Savonlinna siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Oy Nevotex Ab Y-tunnus 0820062-1 Toimiala Muu rakennus- ja teollisuussiivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myymäläsiistijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Oy Nevotex Ab. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 57510 - Savonlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus