Duunitori suosittelee
Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsitään joukkoomme uutta työkaveria. Työkokemuksen ja koulutuksen(laitoshuoltaja/toimitilahuoltaja) luemme eduksi mutta se ei ole välttämättömyys koska koulutamme tehtävään.

Työtä on tarjolla pääsääntöisesti aamuvuorossa, mutta lisätunteja on mahdollisuus saada muistakin vuoroista.

Odotamme hakijalta nuhteetonta taustaa, asiakaspalvelutaitoja, oma-aloitteisuutta, kykyä toimia itsenäisesti sekä ryhmässä ja sujuvaa suomen kielentaitoa.

Olethan yhteydessä, mikäli työpaikka kiinnostaa, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Työnhakulomakkeen täytät nopeasti ja helposti kotisivuillamme www.nevotex.fi .

Web-osoite: http://www.nevotex.fi Työnantaja: Oy Nevotex Ab Sijainti: 57510 SAVONLINNA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Jaana Pukero, 050 - 573 8604, jaana.pukero@nevotex.fi Hakemukset: http://www.nevotex.fi Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 57510 SAVONLINNA

Yritystiedot

Toiminimi Oy Nevotex Ab Y-tunnus 0820062-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myymäläsiistijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Oy Nevotex Ab. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 57510 - Savonlinna , osoitteessa 57510 SAVONLINNA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa