Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään joukkoomme uutta työkaveria. Työkokemuksen ja koulutuksen(laitoshuoltaja/toimitilahuoltaja) luemme eduksi mutta se ei ole välttämättömyys koska koulutamme tehtävään. Työskentelemme sekä aamuisin että iltaisin, viikolla sekä viikonloppuna. Odotamme hakijalta nuhteetonta taustaa, asiakaspalvelutaitoja, oma-aloitteisuutta, kykyä toimia itsenäisesti sekä ryhmässä ja sujuvaa suomen kielentaitoa. Olethan yhteydessä, mikäli työpaikka kiinnostaa, sillä paikka täytetään heti sopivan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pieksämäki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Oy Nevotex Ab Y-tunnus 0820062-1 Toimiala Muu rakennus- ja teollisuussiivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myymäläsiistijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Oy Nevotex Ab. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Pieksämäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus