Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt joukkoomme uusia reippaita ja iloisia siistijöitä asiakaskohteisiimme Lohjalla. Sinun tulisi olla reipas, luotettava, vastuuntuntoinen ja iloinen asikaspalvelija! Työkokemusta siivoustyöstä emme vaadi, perehdytämme tehtäviin. Sujuva suomenkielen osaaminen vaaditaan....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lohja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lohja .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Oy Nevotex Ab Y-tunnus 0820062-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elintarvike- ja myymäläsiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Oy Nevotex Ab. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 08200 - Lohja . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus