Duunitori suosittelee
Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt tiimiimme uutta vahvistusta asiakaskohteeseemme K-Supermarket Eurajoenportille. Joukossamme pärjää iloisella ja reippaalla asenteella, vastuuntuntoisena ja joustavana. Sinulla ei tarvitse olla siivoustyöstä kokemusta, me perehdytämme tarvittavat asiat. Otahan yhteyttä niin keskustellaan lisää. Työ sopii lisätyötä kaipaavalle, tai koulun ohelle.

Web-osoite: http://www.nevotex.fi Työnantaja: Oy Nevotex Ab Sijainti: Riikontie 2, 27100 EURAJOKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 15.10.2016, Tai heti sopivan tekijän löydyttyä Yhteystiedot: Eva Iso-Anttila, 050 3759 929, eva.iso-anttila@nevotex.fi Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Riikontie 2, 27100 EURAJOKI

Yritystiedot

Toiminimi Oy Nevotex Ab Y-tunnus 0820062-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elintarvike- ja myymäläsiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Oy Nevotex Ab. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Eurajoki , osoitteessa Riikontie 2, 27100 EURAJOKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa