Duunitori suosittelee
Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Evon alaikäisten turvapaikanhakijoiden tukiasumisyksikkö hakee yhteistyökykyistä ja joustavaa ohjaajaa. Alaikäisyksikössä työ on pääosin kolmivuorotyötä. Arvostamme tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja omien vahvuuksien käyttöönottoa työyhteisössä. Kielitaito (erityisesti arabia, somalia, dari) luetaan eduksi. Toivomme ohjaajilta koulutusta sosiaali-, terveydenhuolto- tai nuorisoalalta. Ajokortti on ehdoton edellytys. Hankittu työkokemus turvapaikanhakijoiden parissa sekä muu monikulttuurinen osaaminen katsotaan eduksi. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Hämeenlinna musiikki- ja viihdealan tehtävät Hämeenlinna .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Neveles Oy Y-tunnus 1808428-1 Toimiala Lasten ja nuorten laitokset ja ammatillinen perhehoito Rinnakkaistoiminimet Nuorten Tukipalvelut NTP, Hiidenmäen perhekoti, HIIDENMÄEN LASTEN- JA NUORTENKOTI, Perhekoti Potkuri

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Neveles Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 16970 - Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus