Duunitori suosittelee
RekryKoulutus: 15 uutta telineasennuksen ja sääsuojauksen ammattilaista

Ramirent co Uramuuntaja

Helsinki

Technical Support

BMW Group

Sweden

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Technical Sales Specialist

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Evon alaikäisten turvapaikanhakijoiden tukiasumisyksikkö hakee yhteistyökykyistä ja joustavaa ohjaajaa. Alaikäisyksikössä työ on pääosin kolmivuorotyötä. Arvostamme tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja omien vahvuuksien käyttöönottoa työyhteisössä. Kielitaito (erityisesti arabia, somalia, dari) luetaan eduksi. Toivomme ohjaajilta koulutusta sosiaali-, terveydenhuolto- tai nuorisoalalta. Ajokortti on ehdoton edellytys. Hankittu työkokemus turvapaikanhakijoiden parissa sekä muu monikulttuurinen osaaminen katsotaan eduksi. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Hämeenlinna musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Neveles Oy Y-tunnus 1808428-1 Toimiala Lasten ja nuorten laitokset ja ammatillinen perhehoito Rinnakkaistoiminimet Nuorten Tukipalvelut NTP, Hiidenmäen perhekoti, HIIDENMÄEN LASTEN- JA NUORTENKOTI, Perhekoti Potkuri

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Neveles Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 16970 - Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus