Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Merikratos on yhteiskuntavastuullinen ja täysin kotimainen yritys, joka kantaa sosiaalista vastuuta asiakkaistaan. Olemme osaavien ja välittävien ihmisten yhteisö, joka on tukena elämän solmukohdissa. Vuodesta 1999 toiminut Merikratos työllistää noin 80 ammattilaista kahdeksassa toimipisteessä ympäri Suomen.

Haemme nyt joukkoomme Turun toimipisteeseen osaajaa, jolla on halua työskennellä monipuolisesti sosiaali- ja terveydenhuollon sekä lastensuojelun asiakastyössä.

Työmme tapahtuu lähellä asiakasta sekä työpari- että yksilötyönä. Työn tukena on oma moniammatillinen tiimi sekä toimivat konsultaatio- ja työnohjausrakenteet. Kehitämme jatkuvasti asiakastyötämme yhdessä työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa.

Edellytämme työntekijältä soveltuvaa sosiaali- tai terveydenhuollon amk-tutkintoa sekä suuntautumista psykiatriseen hoitotyöhön tai neuropsykiatrisen valmentajan koulutusta. Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä muuta tehtävää tukevaa lisäkoulutusta ja eritysosaamista.

Odotamme työntekijältä hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta. Arvostamme hyvää dokumentointitaitoa ja suunnitelmallista työotetta. Työtehtävässä vaaditaan ajokorttia. Ennen työsuhteen alkamista valitun tulee esittää lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote.

Web-osoite: http://www.merikratos.fi Työnantaja: Merikratos Oy Sijainti: Ruissalontie 11 B, 20200 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: rekrytointi@merikratos.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ruissalontie 11 B, 20200 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Neuropsykiatrinen valmentaja / sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Merikratos Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Ruissalontie 11 B, 20200 TURKU .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa