Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Web developer

Intopalo

Tampere

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Turun ta

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nuorekkaaseen tiimiimme uutta vahvistusta. Yrityksellämme on kolme taksia, ja paljon sopimusajoja. Kalustomme koostuu uudehkoista ja laadukkaista Mercedes Benz-invatakseista. Sinä uusia haasteita hakeva aktiivinen ja positiivinen tyyppi, soita ja kerro itsestäsi. Työntekoalue on Pirkanmaa...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Kangasala henkilötieliikenteen kuljetus Kangasala kevyt tavaraliikenne Kangasala kuljetus, logistiikka ja liikenne henkilötieliikenteen kuljetus kevyt tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nestella Oy Y-tunnus 2474768-6 Toimiala Taksiliikenne

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonkuljettaja/Taksinkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.09.2016 ja sen on julkaissut Nestella Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 36200 - Kangasala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus