Duunitori suosittelee
Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

NerdyNet Oy koostuu tiiviistä, alle 10 hengen kovan luokan it-ammattilaisesta. Toimitamme asiakkaillemme erinomaista asiakaskokemusta it-ratkaisujen ja -palveluiden muodossa. Olemme kasvava, rohkeasti tulevaisuuteen katsova alan tuore toimija. Asiakaskuntamme koostuu pääosin eri kokoisista asiantuntijaorganisaatioista. Oma porukkamme on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, itseohjautuvaa ja oma-aloitteista. Vaikka toimimmekin jatkuvasti paineen alla, on ilmapiirimme rento ja välitön vailla turhaa pönötystä. Ulkopuoliset luonnehtivat meitä "nörttejä" helposti lähestyttäviksi.

Nyt etsimme joukkoomme käyttötukihenkilöä. Toimit tärkeänä osana asiantuntijatiimiämme ja asiakasrajapintaa. Ymmärrät myös asiakaskokemuksen merkityksen tässäkin tehtävässä. Erinomaisen suomen kielen lisäksi pystyt palvelemaan asiakkaita myös englanniksi. Ruotsin kielen osaaminen on eduksi.

Käyttötuki palvelee asiakkaita vaihtelevissa teknisissä ongelmissa ja operoi pääasiassa etähallinnan, puhelimen ja sähköpostin avulla. Työtehtävä edellyttää hyviä asiakaspalvelutaitoja, ymmärrystä tietotekniikasta ja siihen liittyvistä laitteista ja ohjelmista.
Työssä tarvitaan myös ongelmanratkaisukykyä, joustavuutta, kykyä analysoida ja ratkaista erilaisia tietoteknisiä ongelmia asiakasnäkökulman ymmärtäen.

Käyttötuki toimii myös erinomaisena ponnahduslautana vaativampiin asiantuntijatehtäviin.

Toimipaikkamme on tällä hetkellä Helsingissä, mutta muutamme loppuvuodesta Espooseen länsiväylän varteen.

Käyttötukihenkilön paikka täytetään mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Tule mukaan nörttiporukkaan ja lähetä hakemuksesi + CV palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen jere.parkkonen@nerdynet.fi otsikolla "Käyttötukihenkilö".

Web-osoite: http://www.nerdynet.fi Työnantaja: NerdyNet Oy Sijainti: Nahkahousuntie 5, 00210 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Jere Parkkonen, CEO, +358 40 766 9802 Jarno Laihi, johtava nörtti, +358 50 336 5949 Hakemukset: jere.parkkonen@nerdynet.fi Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Nahkahousuntie 5, 00210 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi NerdyNet Oy Y-tunnus 2486497-0 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

626 277 € 26 %

Liiketoiminnan tulos

10 190 € -85 %

Henkilöstö

7 2

Liikevoitto-%

2 % -85 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Käyttötukihenkilö, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut NerdyNet Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Nahkahousuntie 5, 00210 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa