Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

NerdyNet Oy koostuu tiiviistä, alle 10 hengen kovan luokan it-ammattilaisesta. Toimitamme asiakkaillemme erinomaista asiakaskokemusta it-ratkaisujen ja -palveluiden muodossa. Olemme kasvava, rohkeasti tulevaisuuteen katsova alan tuore toimija. Asiakaskuntamme koostuu pääosin eri kokoisista asiantuntijaorganisaatioista. Oma porukkamme on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, itseohjautuvaa ja oma-aloitteista. Vaikka toimimmekin jatkuvasti paineen alla, on ilmapiirimme rento ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Vattuniemi() .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi NerdyNet Oy Y-tunnus 2486497-0 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Käyttötukihenkilö, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut NerdyNet Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus