Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Nepton Oy etsii palvelupäällikköä asiakaspalveluun. Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Tehtävässä huolehdit asiakaspalvelusta ja sen kehittämisestä. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä ja autat ongelmatilanteissa. Tehtäviisi kuuluu myös mm. kouluttaminen, koulutusten kehittäminen ja myynnin avustavat tehtävät.

Olet positiivinen, aktiivinen, aloitteellinen ja itsenäinen asiakaspalvelija, jolla on erinomaiset sosiaaliset taidot. Olet asiakaspalvelun ammattilainen. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot, hallitset MS Officen ja uusien järjestelmien oppiminen sujuu sinulta vaivattomasti.

Hae tätä tehtävää jos sinulla on:

- erinomaiset asiakaspalvelutaidot
- hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito
- hallitset toimisto-ohjelmistot erinomaisesti ja opit uudet ohjelmistot helposti

Tarjoamme:

- loistavan ja ammattitaitoisen tiimin
- hyvän sijainnin
- viihtyisän työympäristön
- mahdollisuuden kehittyä HRM-ratkaisujen asiantuntijaksi 

 

Hae tehtävää lähettämällä hakemus ja CV osoitteeseen rekry@nepton.fi

Työnantaja: Nepton Oy Sijainti: Tarvonsalmenkatu 17, 02600 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: mahd pian Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Niemi 0207 349 040 arkisin klo 8-9 välisenä aikana. Ilmoitus jätetty: 06.04.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tarvonsalmenkatu 17, 02600 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Nepton Oy Y-tunnus 1620679-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palvelupäällikkö, asiakaspalvelu, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.04.2016 ja sen on julkaissut Nepton Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Tarvonsalmenkatu 17, 02600 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa