Duunitori suosittelee
Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Ilmoitus jätetty 06.04.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nepton Oy etsii palvelupäällikköä asiakaspalveluun. Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Tehtävässä huolehdit asiakaspalvelusta ja sen kehittämisestä. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä ja autat ongelmatilanteissa. Tehtäviisi kuuluu myös mm. kouluttaminen, koulutusten kehittäminen ja myynnin avustavat tehtävät. Olet positiivinen, aktiivinen, aloitteellinen ja itsenäinen asiakaspalvelija, jolla on erinomaiset sosiaaliset taidot. Olet asiakaspalvelun ammattilainen. Kommunikoit ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Espoo myyjät ja kassahenkilöt Espoo myyntialan tehtävät Espoo asiakasneuvonta Espoo päällikkötason positiot myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nepton Oy Y-tunnus 1620679-1 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet Karkkilan UVR-myynti

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palvelupäällikkö, asiakaspalvelu, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.04.2016 ja sen on julkaissut Nepton Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus