Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 06.04.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nepton Oy etsii palvelupäällikköä asiakaspalveluun. Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Tehtävässä huolehdit asiakaspalvelusta ja sen kehittämisestä. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä ja autat ongelmatilanteissa. Tehtäviisi kuuluu myös mm. kouluttaminen, koulutusten kehittäminen ja myynnin avustavat tehtävät. Olet positiivinen, aktiivinen, aloitteellinen ja itsenäinen asiakaspalvelija, jolla on erinomaiset sosiaaliset taidot. Olet asiakaspalvelun ammattilainen. Kommunikoit ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Espoo myyjät ja kassahenkilöt Espoo päällikkötason positiot Espoo myyntialan tehtävät Espoo asiakasneuvonta Espoo myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt päällikkötason positiot myyntialan tehtävät asiakasneuvonta Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nepton Oy Y-tunnus 1620679-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palvelupäällikkö, asiakaspalvelu, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.04.2016 ja sen on julkaissut Nepton Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa