Duunitori suosittelee
Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Software Developer

Attendo

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Työpaikkakuvaus

NEO on kotimainen yksityissairaala, joka tuottaa korkealaatuisia lääkäripalveluja. NEO:n omistaa NEO Terveys Oy, jonka omistavat yli 80 -prosenttisesti yrityksessä työskentelevät lääkärit ja muu henkilökunta.
Palvelemme Turussa ja Salossa. NEO:ssa työskentelee yli 200 kokenutta terveydenhuollon ammattilaista.

Etsimme joukkoomme ammattitaitoista ja positiivista

TYÖTERVEYSHOITAJAA

Edellytämme hakijalta työterveyshoitajan erikoistumisopintoja. Odotamme itsenäistä, aktiivista ja positiivista työotetta. Arvostamme joustavuutta, suurta sydäntä ja palvelualttiutta. Monipuolinen kokemus ja osaaminen työterveyshoitajan työstä ovat etunasi.

Tarjoamme työtä kasvavassa ja läheltä johdetusta terveydenhuollon yrityksessä, jossa asiakas on kaiken keskiössä. Työterveyshoitajana hoidat eri alojen yritysten kokonaisvaltaisia työterveyspalveluja. Intohimonamme on loistava asiakaspalvelu, jota teet osana moniammatillista tiimiä.

Työtäsi tukevat NEO:n monipuoliset erikoislääkäri- , tutkimus-, kuntoutus- ja sairaalapalvelut.
Pääset rakentamaan uutta työterveyshuollon palvelua Saloon. Salon toimipisteen lisäksi työskentelet myös Turussa.

Lue lisää yrityksestä: www.sairaalaneo.fi

Web-osoite: http://www.sairaalaneo.fi Työnantaja: NEO Terveys Oy Sijainti: 24100 SALO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.muk. Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa 11.10 klo 15-17 ja 14.10 klo 8-10 NEO Työterveyden palvelupäällikkö Tuire Taskinen, puh 040 835 2307, tuire.taskinen@sairaalaneo.fi Hakemukset: Hakemukset palkkatoiveineen 23.10.2016 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: tuire.taskinen@sairaalaneo.fi tai nettisivujemme kautta http://www.sairaalaneo.fi/rekrytointi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 24100 SALO

Yritystiedot

Toiminimi NEO Terveys Oy Y-tunnus 2295242-4 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut Rinnakkaistoiminimet Hermes Klinikka, Sairaala Hermes, Hospital Hermes, Clinic Hermes, sairaalahermes.fi, Sairaala Neo

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

9 838 000 € 15 %

Liiketoiminnan tulos

-112 000 € 0 %

Liikevoitto-%

-1 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työterveyshoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut NEO Terveys Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 24100 - Salo , osoitteessa 24100 SALO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa