Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tule mukaan kasvavaan ja kehittyvään tiimiimme ja luomaan yhdessä parasta palvelua alalla! Haemme Turun toimipisteeseemme sovellusasiantuntijaa. Sovellusasiantuntijana toimit potilastietojärjestelmämme (Dynamic Health) pääkäyttäjänä ja näin ollen loppukäyttäjien tukena päivittäisessä työssä ja häiriötilanteissä. Työtehtäviisi kuuluu mm. käyttäjä- ja potilastietojen hallinta, hinnastojen ylläpito, raportointi ja käyttäjiä helpottavien ominaisuuksien jalkauttaminen. Olet mukana uusien henkilöiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Turku ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Turku asiantuntijatehtävät ja konsultointi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi NEO Terveys Oy Y-tunnus 2295242-4 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut Rinnakkaistoiminimet Hermes Klinikka, Sairaala Hermes, Hospital Hermes, Clinic Hermes, sairaalahermes.fi, Sairaala Neo

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sovellusasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut NEO Terveys Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus