Duunitori suosittelee
Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tule mukaan kasvavaan ja kehittyvään tiimiimme ja luomaan yhdessä parasta palvelua alalla! Haemme Turun toimipisteeseemme sovellusasiantuntijaa. Sovellusasiantuntijana toimit potilastietojärjestelmämme (Dynamic Health) pääkäyttäjänä ja näin ollen loppukäyttäjien tukena päivittäisessä työssä ja häiriötilanteissä. Työtehtäviisi kuuluu mm. käyttäjä- ja potilastietojen hallinta, hinnastojen ylläpito, raportointi ja käyttäjiä helpottavien ominaisuuksien jalkauttaminen. Olet mukana uusien henkilöiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Turku ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Turku asiantuntijatehtävät ja konsultointi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi NEO Terveys Oy Y-tunnus 2295242-4 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut Rinnakkaistoiminimet Hermes Klinikka, Sairaala Hermes, Hospital Hermes, Clinic Hermes, sairaalahermes.fi, Sairaala Neo

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sovellusasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut NEO Terveys Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus