Duunitori suosittelee
Customer Consultant

Sana Pharma co. Studentwork

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

Tule mukaan kasvavaan ja kehittyvään tiimiimme ja luomaan yhdessä parasta palvelua alalla!

Haemme Turun toimipisteeseemme sovellusasiantuntijaa. Sovellusasiantuntijana toimit potilastietojärjestelmämme (Dynamic Health) pääkäyttäjänä ja näin ollen loppukäyttäjien tukena päivittäisessä työssä ja häiriötilanteissä.

Työtehtäviisi kuuluu mm. käyttäjä- ja potilastietojen hallinta, hinnastojen ylläpito, raportointi ja käyttäjiä helpottavien ominaisuuksien jalkauttaminen. Olet mukana uusien henkilöiden perehdyttämisessä ja toimit asiantuntijana sovelluksen päivitystilanteissa, kehitysprojekteissa ja uusien toimintojen käyttöönotoissa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:
- vahvaa Dynamic Health -sovelluksen osaamista
- tarkkaa työotetta ja hyviä organisointitaitoja
- ICT-orientoituneisuutta
- aktiivista, joustavaa ja tiimihenkistä työskentelyotetta
- erinomaisia yhteistyö- ja viestintätaitoja
- AMK-tason koulutusta tai vastaavia tietoja

Eduksi katsotaan:
- kokemus Dynamic Health pääkäyttäjätehtävästä
- kokemus yksityiseltä terveyspalvelualalta
- kokemus ICT-tehtävistä
- muiden taloushallinnon järjestelmien tuntemus
- kokemus palvelukeskusympäristössä toimimisesta

Sairaala NEO on korkeatasoinen yksityinen palveluntuottaja, joka on kansainvälisesti tunnettu erityisesti tuki- ja liikuntaelinvaivojen tutkimuksen ja hoidon osaamisesta. Lähialueen asukkaille Sairaala NEO edustaa kotimaisten terveyspalveluiden monipuolista ja laadukasta osaamiskeskittymää.

Sairaala NEO:n tehtävänä on menestyä yrityksenä kehittämällä yksityisten terveyspalveluiden laatua, tehokkuutta ja saatavuutta Suomessa. Tavoitteena on myös edistää yhteistyötä julkisen ja yksityisen terveydenhuollon välillä ja siten olla mukana maamme terveydenhuollon rakennemuutoksen toteuttamisessa.

NEO tekee omalta osaltaan Suomea kansainvälisesti tunnetuksi terveysturismin kohdemaana ja toimii edelläkävijänä ja esimerkkinä suomalaisen terveydenhuollon kansainvälistymisessä.

Tarjoamme mielenkiintoisen toimintaympäristön, haastavia työtehtäviä sekä erinomaiset mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@sairaalaneo.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sonja Laurén, sonja.lauren@sairaalaneo.fi, puh. 010 235 6205

Web-osoite: http://www.sairaalaneo.fi Työnantaja: NEO Terveys Oy Sijainti: Joukahaisenkatu 6, 20520 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Sonja Laurén, sonja.lauren@sairaalaneo.fi, puh. 010 235 6205 Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Joukahaisenkatu 6, 20520 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi NEO Terveys Oy Y-tunnus 2295242-4 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut Rinnakkaistoiminimet Hermes Klinikka, Sairaala Hermes, Hospital Hermes, Clinic Hermes, sairaalahermes.fi, Sairaala Neo

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

9 838 000 € 15 %

Liiketoiminnan tulos

-112 000 € 0 %

Liikevoitto-%

-1 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sovellusasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut NEO Terveys Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Joukahaisenkatu 6, 20520 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa