Duunitori suosittelee
Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Ennakoiva työnhaku perhetyöntekijäksi (sosiaaliala), Neljä Astetta Oy, Kuopio

Neljä Astetta Oy on valtakunnallisesti toimiva lastensuojelualan yritys. Toimintamme on keskittynyt 0-21 -vuotiaiden lasten, nuorten ja heidän perheidensä välimaaston lastensuojelupalveluihin. Tällä tarkoitetaan työmuotoja, jotka asettuvat kodin ulkopuolisten sijoitusten ja kevyempien tukimuotojen välimaastoon. Työskentelymme keskeisiä toimintamalleja ovat vanhemmuuden tukeminen, intensiivinen yksilötyö sekä laaja-alainen läheis- ja viranomaisverkostotyö.

Haluatko kehittyä ammatillisesti? Meillä pääset toteuttamaan uuden sukupolven työmuotoja ja tutustumaan uuden sukupolven ajattelun laatuun. Arvostamme työntekijöiden kykyä nähdä ja kuulla asiakas hänenlaisenaan, rohkeutta tarttua haasteisiin, kykyä tehdä työtä vanhempien kanssa sekä osaamista työskennellä laaja-alaisesti verkostojen kanssa.

Haemme vahvan persoonan omaavaa vastuullista aikuista henkilöä perhetyöntekijäksi Pohjois-Savon alueelle. Toimeen valittavalta vaaditaan sosiaali-, terveys- tai kasvatusalantutkinto, vähintään AMK-tasoinen. Lastensuojelusta työkokemusta kokemusta vähintään 2 vuotta.

Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 8-21 välillä, myös tarpeen mukaan viikonloppuisin. Työ on iltapainotteista ja luonteeltaan monipuolista asiakas-, perhe- ja verkostotyötä.

Olemme kannustava, avoin, reilu ja ennakkoluuloton työyhteisö. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkan. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Web-osoite: http://www.4astetta.fi Työnantaja: Neljä astetta Oy Sijainti: 70110 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai alueen tarpeen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja saat sähköpostitse rekry@4astetta.fi. Merkitse hakemasi alue kysymystesi ja hakemuksesi viitteenä. Hakemukset: rekry@4astetta.fi. Ilmoita hakemasi työalue ja oletko kiinnostunut koko- vai osa-aikatyöstä sekä milloin voisit aloittaa? Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 70110 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi Neljä Astetta Oy Y-tunnus 2009251-2 Toimiala Muut muualla luokittelemattomat sosiaalihuollon avopalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

4 645 000 € 43 %

Liiketoiminnan tulos

478 000 € 86 %

Henkilöstö

64 11

Liikevoitto-%

10 % 25 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perhetyöntekijä (sosiaaliala), on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Neljä astetta Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70110 - Kuopio , osoitteessa 70110 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa