Banner Nebula Oy

Työpaikkakuvaus

System Specialist


Nebula Oy
on voimakkaasti kasvava pilvipalveluyritys, joka ainoana palvelutarjoajana Suomessa hallitsee koko ICT-palveluketjun: laadukkaat kapasiteetti- ja toimistopalvelut, kattavat pilvipalvelut, tietoturvalliset ja nopeat yhteydet, korkeatasoiset palvelinkeskukset sekä asiakkaan palveluiden hallinnan avaimet käteen periaatteella.

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti joko täysin uusilla innovaatioilla tai parantamalla jo käytössä olevia ratkaisuja - aina asiakasta kuunnellen ja yhteistyössä alan johtavien teknologiatoimittajien kanssa. Nebula on perustettu vuonna 1997 ja toimintamme on ollut kannattavaa, aina. Vuonna 2015 vakavaraisen yrityksemme liikevaihto oli noin 32 M€. Meillä on yli 40 000 asiakasta ja palvelemme heitä 140 alan ammattilaisen voimin.


Oletko sinä Nebula Solutionsin uusi System Specialist?

Avoinna paikat kolmelle ammattilaiselle.

Työssäsi olet osana Nebula Solutions -liiketoimintayksikön asiantuntijatiimiä, jossa kanssasi työskentelee rautaisia Verkko-, Linux- ja Microsoft-asiantuntijoita uusimpien teknologioiden ja pilviratkaisuiden parissa.

Asiakasyritykset ovat tunnettuja Suomalaisia keskisuuria yrityksiä. Sinulla on vankka kokemus teknologioista ja asiakaspalvelutehtävistä ja olet parhaimmillasi, kun pääset ratkaisemaan asiakkaidemme ongelmia.

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaidemme tukipyyntöjen ja ongelmien ratkaisu puhelimessa, sähköpostitse tai työpyyntöjen välityksellä. Useimmiten ongelmat koskettavat asiakkaan palvelin- tai pilviympäristöä, mutta mukaan mahtuu myös työasemapalveluiden asiakkaiden tukipyyntöjä ja ongelmia.

Omaat aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja osaat dokumentoida työsi tulokset. Meille kaikista tärkeintä on kuitenkin se, että olet valmis ja halukas kehittymään pohjoismaiden parhaaksi pilvipalveluiden asiantuntijoiksi, oli osaamisalueesi myöhemmin sitten Azure, AWS tai Cloud 9. 

Edellytämme:

  • Asiakaspalvelukokemusta ja halua tehdä asiakaspalvelutyötä (esim. Service Desk) 
  • Priorisointikykyä 
  • Osaamista IT-infrastruktuurista (palvelimista, työasemista, tietoliikenteestä, Windows-/Linux-järjestelmistä, tablet- ja mobiililaiteista) 
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja 
  • Kokemusta haasteellisten IT-ongelmien ratkaisuista 
  • Oikeaa asennetta ja halua oppia uutta 

Toivomme:

  • Kykyä omaksua erilaisia asiakasympäristöjä 
  • Tiimityöskentelytaitoja 
  • AD-, GPO-, Powershell-osaamista 
  • ITIL-osaamista 

Nebula Solutions tarjoaa sinulle huumorintajuisen työympäristön, jossa pääset työskentelemään osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista. Tiimi vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista ja niiden ylläpidosta, suunnittelusta ja toteutuksesta.

Työtehtäviä varten Nebula Solutions tarjoaa sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista.

Nebula tarjoaa myös loistavat henkilöstöedut; hyvän työterveyshuollon, kattavat vakuutukset ympäri vuorokauden, lounas- ja liikuntasaldoa sekä aktiivista liikuntatoimintaa.

Vuonna 2017 aiomme olla Pohjoismaiden paras hallituissa, avaimet käteen -periaatteella tuotetuissa pilvipalveluissa. Tähän tarvitsemme alan parhaat tekijät, jollainen sinäkin olet, tai jollaiseksi haluat kehittyä.

Lähetä hakemuksesi ja CV meille oheisen lomakkeen 31.10.2016 mennessä. Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikat täytetään heti kun sopivat henkilöt löytyvät.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Aaro Pihkala, 040-7152882, aaro.pihkala@nebula.fi

Web-osoite: http://www.nebula.fi Työnantaja: Nebula Oy Sijainti: Heikkiläntie 2, 00210 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Aaro Pihkala, 040-7152882, aaro.pihkala@nebula.fi Hakemukset: http://www.nebula.fi/fi/yritys/rekrytointi/system-specialist-2 Ilmoitus jätetty: 22.08.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Heikkiläntie 2, 00210 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Nebula Oy Y-tunnus 2305424-7 Toimiala Tietojenkäsittelyn ja laitteistojen käyttö- ja hallintapalvelut Rinnakkaistoiminimet Fonet Internet, Magentasites

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

28 157 000 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

5 307 000 € 20 %

Henkilöstö

117 5

Liikevoitto-%

19 % 12 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, System Specialist, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.08.2016 ja sen on julkaissut Nebula Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Heikkiläntie 2, 00210 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .