Banner Nebula Oy

Työpaikkakuvaus

Service Operations Center Specialist


Nebula Oy on voimakkaasti kasvava pilvipalveluyritys, joka ainoana palvelutarjoajana Suomessa hallitsee koko ICT-palveluketjun: laadukkaat kapasiteetti- ja toimistopalvelut, kattavat pilvipalvelut, tietoturvalliset ja nopeat yhteydet, korkeatasoiset palvelinkeskukset sekä asiakkaan palveluiden hallinnan avaimet käteen periaatteella.  

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti joko täysin uusilla innovaatioilla tai parantamalla jo käytössä olevia ratkaisuja - aina asiakasta kuunnellen ja yhteistyössä alan johtavien teknologiatoimittajien kanssa. Nebula on perustettu vuonna 1997 ja toimintamme on ollut kannattavaa, aina. Vuonna 2015 vakavaraisen yrityksemme liikevaihto oli noin 32 M€. Meillä on yli 40 000 asiakasta ja palvelemme heitä 140 alan ammattilaisen voimin.


Service Operations Center Specialist (24/7) 

Työssäsi olet osana Nebula Solutions -liiketoimintayksikön valvomotiimiä, jossa kanssasi työskentelee rautaisia Linux- ja Microsoft-asiantuntijoita. Asiakasyrityksemme ovat tunnettuja Suomalaisia keskisuuria yrityksiä. Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden ykkönen hallituissa, avaimet käteen –periaatteella tuotetuissa pilvipalveluissa. Tätä varten tarvitaan alan parhaat tekijät, jollainen sinäkin haluat olla. 

Edellytämme sinulta kokemusta asiakaspalvelu- ja vuorotyöstä, hyvää teknistä osaamista Linux- ja Windows-palvelinympäristöistä, järjestelmällistä ja tarkkaa otetta työhön sekä kykyä tehdä itsenäisiä ja nopeita ratkaisuja muuttuvissa tilanteissa kokemuksesi ja ohjaavan ohjeistuksen pohjalta. Olet oma-aloitteinen, omaat hyvän paineensietokyvyn ja asiakaspalveluhenkisen luonteesi vuoksi tulet hyvin toimeen asiakkaiden kanssa. Omaat myös hyvät sosiaaliset taidot ja pystyt kommunikoimaan asiakkaiden kanssa haastavissakin asiakaspalvelutilanteissa. Työn laatu on sinulle kunnia-asia ja laadukas dokumentointi sujuu sinulta kuin itsestään. 

Työ on itsenäistä kolmivuorotyötä, jossa korostuu tarkkaavaisuus, ammattimainen ote sekä paineensietokyky. Työtehtävistä selviytyminen edellyttää nopeaa tilannekuvan hahmottamista ja päätöksentekokykyä. Työtehtäviin kuuluu mm. Nebulan ja asiakkaidemme palveluiden valvonta ja tarvittaessa häiriötilanteista tiedottaminen sekä asiakastuki. Tiimimme toimii vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri. 

Nebula Solutions tarjoaa sinulle huumorintajuisen työympäristön, jossa pääset työskentelemään osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista. Tiimi vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista ja niiden ylläpidosta, suunnittelusta ja toteutuksesta. 

Nebula Solutions tarjoaa mahdollisuuden kehittyä alan huipulla, loistavat henkilöstöedut; hyvän työterveyshuollon, kattavat vakuutukset ympäri vuorokauden, lounas-, liikunta- ja kulttuurisaldoa sekä aktiivista liikuntatoimintaa. 

Jos koet olevasi hakemamme oman alasi paras, lähetä hakemuksesi ja CV 31.10.2016 mennessä.

Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Aaro Pihkala, puh. 040 715 2882, aaro.pihkala@nebula.fi

Työnantaja: Nebula Oy Sijainti: Heikkiläntie 2, 00210 Helsinki, Suomi Hakemukset: http://www.nebula.fi/fi/yritys/rekrytointi/service-operations-center-specialist-0 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Heikkiläntie 2, 00210 Helsinki, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Nebula Oy Y-tunnus 2305424-7 Toimiala Tietojenkäsittelyn ja laitteistojen käyttö- ja hallintapalvelut Rinnakkaistoiminimet Fonet Internet, Magentasites

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

28 157 000 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

5 307 000 € 20 %

Henkilöstö

117 5

Liikevoitto-%

19 % 12 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, Service Operations Center Specialist, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Nebula Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Heikkiläntie 2, 00210 Helsinki, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .