Duunitori suosittelee
Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Nebula Oy on voimakkaasti kasvava pilvipalveluyritys, joka ainoana palvelutarjoajana Suomessa hallitsee koko ICT-palveluketjun: laadukkaat kapasiteetti- ja toimistopalvelut, kattavat pilvipalvelut, tietoturvalliset ja nopeat yhteydet, korkeatasoiset palvelinkeskukset sekä asiakkaan palveluiden hallinnan avaimet käteen periaatteella.

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti joko täysin uusilla innovaatioilla tai parantamalla jo käytössä olevia ratkaisuja - aina asiakasta kuunnellen ja yhteistyössä alan johtavien teknologiatoimittajien kanssa. Nebula on perustettu vuonna 1997 ja toimintamme on ollut kannattavaa, aina. Vuonna 2014 vakavaraisen yrityksemme liikevaihto oli noin 29 M€. Meillä on yli 40 000 asiakasta ja palvelemme heitä 140 alan ammattilaisen voimin.

Senior Linux Specialist

Työssäsi toimit osana Nebula Solutions -liiketoimintayksikön asiantuntijatiimiä, jossa kanssasi työskentelee huippu Verkko-, Linux- ja Microsoft-asiantuntijoita uusimpien teknologioiden ja pilviratkaisuiden parissa.

Omaat kokemusta Web- ja tietokantapalvelimien ylläpidosta. Pidät työssäsi vaihtelusta. Olet mieluusti mukana asiakasprojekteissa ja välillä teet vaativaa ongelmanhallintaa. Tarvittaessa osaat suunnitella asiakkaan tarpeisiin soveltuvan ratkaisun, oli kyse sitten isommasta palvelininfrastruktuurista tai tietokantaklusterista. Ratkaisuja suunnitellessasi pyrit ensisijaisesti hyödyntämään pilvipalveluiden tuomia hyötyjä.

Ymmärrät eri pilviteknologiat ja lyhenteet AWS, OpenStack, IaaS, PaaS ja SaaS eivät ole sinulle vieraita.

Edellytämme seuraavaa osaamista:

- "Can do" -asennetta
- Vähintään kolmen vuoden kokemusta palvelinkäyttöjärjestelmistä (Linux)
- Kokemusta www- ja tietokantasovelluksista sekä niiden optimoinnista
- Kokemusta tai halua oppia automaatiotyökalujen käyttö (Ansible, Heat, scriptaus)
- Verkkoteknologioiden perusteiden osaamista (IP-verkot, palomuurit, kuormantasaajat)
- Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

Arvostamme:

- Kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä menestyksekkäästi
- Kokemusta isoista ja skaalautuvista järjestelmistä, sekä korkean käytettävyyden ratkaisuista
- Aiempaa kokemusta OpenStack, AWS tai vastaavista toteutuksista

Kun asenne on kohdallaan ja sinulta löytyy reipasta mieltä, saatat olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa pääset työskentelemään osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä alan huipulla, loistavat henkilöstöedut; hyvän työterveyshuollon, kattavat vakuutukset ympäri vuorokauden, sekä lounas- ja liikuntasaldoa.

Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden ykkönen vuonna 2017 hallituissa, avaimet käteen -periaatteella tuotetuissa pilvipalveluissa. Tähän tarvitsemme alan parhaat tekijät, jollainen sinäkin olet, tai jollaiseksi haluat kehittyä.

Lähetä hakemuksesi ja CV meille oheisen lomakkeen kautta 13.11.2016 mennessä. Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia saapuu ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Sami Pölkkynen, Head of Service Operations, 050 596 5515, sami.polkkynen@nebula.fi.

Web-osoite: http://www.nebula.fi Työnantaja: Nebula Oy Sijainti: Heikkiläntie 2, 00210 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Sami Pölkkynen, 050 596 5515, sami.polkkynen@nebula.fi. Hakemukset: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?270fe38f Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 13.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Heikkiläntie 2, 00210 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Nebula Oy Y-tunnus 2305424-7 Toimiala Tietojenkäsittelyn ja laitteistojen käyttö- ja hallintapalvelut Rinnakkaistoiminimet Fonet Internet, Magentasites

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

28 157 000 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

5 307 000 € 20 %

Henkilöstö

117 5

Liikevoitto-%

19 % 12 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Senior Linux Specialist, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Nebula Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Heikkiläntie 2, 00210 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa