Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Nebula Oy on voimakkaasti kasvava pilvipalveluyritys, joka ainoana palvelutarjoajana Suomessa hallitsee koko ICT-palveluketjun: laadukkaat kapasiteetti- ja toimistopalvelut, kattavat pilvipalvelut, tietoturvalliset ja nopeat yhteydet, korkeatasoiset palvelinkeskukset sekä asiakkaan palveluiden hallinnan avaimet käteen periaatteella.

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti joko täysin uusilla innovaatioilla tai parantamalla jo käytössä olevia ratkaisuja - aina asiakasta kuunnellen ja yhteistyössä alan johtavien teknologiatoimittajien kanssa. Nebula on perustettu vuonna 1997 ja toimintamme on ollut kannattavaa, aina. Vuonna 2015 vakavaraisen yrityksemme liikevaihto oli noin 32 M€. Meillä on yli 40 000 asiakasta ja palvelemme heitä 140 alan ammattilaisen voimin.

Haemme Nebula Solutionsiin Tietoturvakonsulttia.

Työssäsi olet osana liiketoimintayksikön konsultointitiimiä, jossa pääset työskentelemään Pohjoismaiden parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Nebula Solutionsin asiakkaat ovat tunnettuja Suomalaisia keskisuuria yrityksiä. Haluat auttaa asiakkaittamme pilvipalveluiden turvallisessa käyttämisessä. Vastaat yksikkömme asiakkaiden tietoturvan parhaista käytänteistä, kehittämisestä sekä jalkauttamisesta.

Päivittäisessä työssä tulet toimimaan

- CISO roolissa tärkeimmille asiakkaillemme
- Nebulan tietoturvamallien kehittämisen parissa sekä ISO27001 hankkeen vetäjänä
- Tietoturvakonsulttina asiakasprojekteissa

Pääset hyödyntämään osaamistasi yhdessä Suomen mielenkiintoisimmista ICT-alan yrityksistä. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakashallinnan, tuotekehityksen, konsultoinnin ja teknisten asiantuntijoidemme kanssa.

Sinulla on kokemusta seuraavista

- Tietoturvan hallintamallien kehittäminen ja jalkauttaminen (ISMS)
- Tunnet yleisimmät alan tietoturvastandardit kuten ISO27001 ja CSA v3
- Olet ollut asiakas rajapinnassa työskentelemässä mahdollisesti konsulttina
- Kokemusta sisäisestä tai asiakasympäristöjen tietoturva-auditoinnista
- Tunnet modernin pilviteknologian kuten Amazon AWS, Azure tai OpenStack, jos et tunne, olet ainakin kiinnostunut opiskelemaan
- Eduksi katsotaan kokemus Vahti -ohjeista tai Katakri -työkalusta


Sinulla on osa-alueelle soveltuvia sertifikaatteja.

Tiedät kokemuksesta, että erikokoisilla yrityksillä ja eri toimialoilla voi olla hyvinkin erilaisia vaatimuksia tietoturvan osalta. Olet aikaisemmin vetänyt tietoturvaprojekteja onnistuneesti läpi. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Olet ehkä toiminut aikaisemmin jo konsulttina tai tietoturva neuvonantajana. Eduksi luetaan hyvät esiintymiskyvyt sekä kyky tuottaa kirjallista materiaalia ja esityksiä.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista. Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä liikunta- ja lounassaldoa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa oheisella lomakkeella 30.10.2016 mennessä.

Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tarjoaa Rauno Välimaa, rauno.valimaa@nebula.fi

Web-osoite: http://www.nebula.fi Työnantaja: Nebula Oy Sijainti: Heikkiläntie 2, 00210 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tarjoaa Rauno Välimaa, rauno.valimaa@nebula.fi Hakemukset: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?16c4fa6a Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Heikkiläntie 2, 00210 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Nebula Oy Y-tunnus 2305424-7 Toimiala Tietojenkäsittelyn ja laitteistojen käyttö- ja hallintapalvelut Rinnakkaistoiminimet Fonet Internet, Magentasites

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

28 157 000 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

5 307 000 € 20 %

Henkilöstö

117 5

Liikevoitto-%

19 % 12 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Security Consultant, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Nebula Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Heikkiläntie 2, 00210 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa