Duunitori suosittelee
Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nebula Oy on voimakkaasti kasvava palveluyritys, joka toimii asiakkaidensa luotettuna kumppanina kriittisten ICT-palveluiden pyörittämisessä. Palvelumme tuotetaan kotimaisin voimin, parhaaseen asiakaskokemukseen panostaen. Kulunutta sanontaa käyttäen, meille asiakas on aina ykkönen. Asiakaslähtöinen palvelukehitys ja uusien palveluiden sekä liiketoimintamallien innovoiminen ovat aina olleet toimintamme ytimessä. Nebula on perustettu vuonna 1997 ja toimintamme on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Vattuniemi() hallinto, yleiset toimistotyöt Vattuniemi() markkinointi Vattuniemi() myyntialan tehtävät Vattuniemi() johto- ja päällikkötason hallintotehtävät hallinto, yleiset toimistotyöt markkinointi myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nebula Oy Y-tunnus 2305424-7 Toimiala Tietojenkäsittelyn ja laitteistojen käyttö- ja hallintapalvelut Rinnakkaistoiminimet Fonet Internet, Magentasites

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Business Development Manager, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Nebula Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus