Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Työpaikkakuvaus

Nebula Oy on voimakkaasti kasvava palveluyritys, joka toimii asiakkaidensa luotettuna kumppanina kriittisten ICT-palveluiden pyörittämisessä. Palvelumme tuotetaan kotimaisin voimin, parhaaseen asiakaskokemukseen panostaen. Kulunutta sanontaa käyttäen, meille asiakas on aina ykkönen.

Asiakaslähtöinen palvelukehitys ja uusien palveluiden sekä liiketoimintamallien innovoiminen ovat aina olleet toimintamme ytimessä. Nebula on perustettu vuonna 1997 ja toimintamme on aina ollut kannattavaa ja kasvavaa, mikä kertoo kyvystä uudistua ja luoda uutta. Vuonna 2015 vakavaraisen yrityksemme liikevaihto oli noin 32 M€. Nebulalla on yli 40 000 asiakasta, joita palvelemme yli 140 alan ammattilaisen voimin.

Haemme Nebula Solutionsiin Business Development Manageria

Nebula Solutions -liiketoimintayksikkö keskittyy toiminnassaan Suomalaisiin keskisuuriin ja vähän suurempiinkin yrityksiin, tavoittelematta asiakkaikseen kuitenkaan Suomen suurimpia yrityksiä.

Työssäsi olet osana Nebula Solutions -liiketoimintayksikön tarjooma- ja markkinointitiimiä, jossa pääset työskentelemään pienessä, ketterässä ja erittäin osaavassa tiimissä. Pienessä tiimissä vastuuta saa ja sitä sinun toivotaan myös olevan valmis kantamaan. Positiivisella can-do asenteella pääsee jo hyvään alkuun. Vastuualueesi reunat eivät ole kiveen hakatut, mutta toki sinulla on päävastuu vastuullesi annetuista liiketoiminta-alueista ja niiden liiketoiminnan kehittymisestä suotuisaan suuntaan, erinomainen asiakastyytyväisyys säilyttäen.

Työssäsi vastaat valittujen palveluiden osalta palveluiden kehittämisestä, portfolion hallinasta sekä kaupallistamisesta.

Vastuullesi kuuluu mm.

- Palveluiden kehittäminen, kaupallistaminen ja elinkaaren hallinta
- Palveluiden liiketoiminnallinen hallinta (hinnoittelu, analysointi ja raportointi)
- Kumppani- ja toimittajayhteistyö
- Asiakasryhmien ja ostajaprofiilien tunnistaminen
- Yhteistyö asiakkaiden, markkinoinnin, myynnin, konsultoinnin, johdon ja tuotannon kanssa

Työssäsi pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi yhdessä Suomen mielenkiintoisimmista ICT-alan yrityksistä.

Menestyäksesi tehtävässä olet Pohjoismaiden paras jossakin alla olevista ja haluat kehittyä muilla osa-alueilla eteenpäin:

- Ketterä palveluiden kehittäminen ja kaupallistaminen
- Jatkuvien palveluiden tuottaminen (ITIL, DevOps)
- T:n hallinta ja kehittäminen (ITIL, TOGAF, PRINCE2, PMBOK, SCRUM)
- Teknologiat (Azure, Cloud9, AWS, O365, Intune, MPLS, Docker, SQL)

Emme oleta, että olet mestari kaikilla mainituilla osa-alueilla, mutta toivomme, että sinulla on sopivasti mielenkiintoa kaikkia mainittuja osa-alueita kohtaan. Lisäksi sinun pitäisi pystyä laskemaan sujuvasti numeroita, kuten palveluiden kuluennusteita ja hinnoitteluja. Pystyt myös luomaan kirjallista materiaalia ja esityksiä, ilman suurempaa luomisen tuskaa. Teknologia ei ole sinulle itsetarkoitus, vaan keino tuottaa palveluiden kautta asiakkaille arvoa.

Aiemmin olet mahdollisesti työskennellyt ohjelmistoyrityksessä, ulkoistuspalveluiden tarjoajalla, tietohallintojohtajana ja tai CDO:na. Erikoisosaamisesi voi olla esimerkiksi taloudellinen, tekninen, palvelumuotoilu tai palvelujohtaminen. Tärkeintä on, että olet ratkaisuhakuinen ja halukas oppimaan jatkuvasti uutta. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Eduksi luetaan hyvät esiintymiskyvyt.

Tarjoamme sinulle työn vaativuutta vastaavan palkan ja joustavan tavan työskennellä sekä viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista. Eikä tässä vielä kaikki, edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen lähes kaiken kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä liikunta- ja lounasedun

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa oheisella lomakkeella 06.11.2016 mennessä.

Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tarjoaa liiketoimintajohtaja Jani Tyyni, jani.tyyni@nebula.fi

Web-osoite: http://www.nebula.fi Työnantaja: Nebula Oy Sijainti: Heikkiläntie 2, 00210 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jani Tyyni, jani.tyyni@nebula.fi Hakemukset: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0a1e1a49 Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Heikkiläntie 2, 00210 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Nebula Oy Y-tunnus 2305424-7 Toimiala Tietojenkäsittelyn ja laitteistojen käyttö- ja hallintapalvelut Rinnakkaistoiminimet Fonet Internet, Magentasites

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

28 157 000 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

5 307 000 € 20 %

Henkilöstö

117 5

Liikevoitto-%

19 % 12 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Business Development Manager, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Nebula Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Heikkiläntie 2, 00210 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa