Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Nebula Solutionsiin Business Development Manageria Nebula Solutions -liiketoimintayksikkö keskittyy toiminnassaan Suomalaisiin keskisuuriin ja vähän suurempiinkin yrityksiin, tavoittelematta asiakkaikseen kuitenkaan Suomen suurimpia yrityksiä. Työssäsi olet osana Nebula Solutions -liiketoimintayksikön tarjooma- ja markkinointitiimiä, jossa pääset työskentelemään pienessä, ketterässä ja erittäin osaavassa tiimissä. Pienessä tiimissä vastuuta saa ja sitä sinun toivotaan myös ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Helsinki johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Sipoo johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Vantaa johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Espoo hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt Sipoo hallinto, yleiset toimistotyöt Vantaa hallinto, yleiset toimistotyöt Espoo markkinointi Helsinki markkinointi Sipoo markkinointi Vantaa markkinointi Espoo myyntialan tehtävät Helsinki myyntialan tehtävät Sipoo myyntialan tehtävät Vantaa myyntialan tehtävät Espoo johto- ja päällikkötason hallintotehtävät hallinto, yleiset toimistotyöt markkinointi myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nebula Oy Y-tunnus 2305424-7 Toimiala Tietojenkäsittelyn ja laitteistojen käyttö- ja hallintapalvelut Rinnakkaistoiminimet Fonet Internet, Magentasites

Tämä työpaikka, Business Development Manager, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Nebula Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus