Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

K Trainee Program

Kesko

Uusimaa

Java Developereita Bilotin Trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HAEMME NCC Suomen pääkonttorille Helsingin Ruskeasuolle osa-aikaiseen työsuhteeseen innokasta tulevaisuuden HR-alan talenttia vastaamaan harjoitteluohjelmamme koordinoinnista. TEHTÄVÄSI NCC:llä koordinoida NCC:n harjoittelijaohjelman rekrytointiprosessia, vastata harjoittelijoiden haastatteluista, valinnoista ja sijoittelusta eri yksiköihin ja projekteihin Hakemusten hallinnointi ja aluetoimintojen harjoitteluvastaavien tukeminen hakemusten käsittelyssä Hakijoiden tiedottaminen rekrytointiprosessin eri vaihteista ja valintapäätöksistä Yhteistyö yksiköiden HR Partnereiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja harjoittelupaikat Munkkiniemi() harjoittelupaikat Helsinki harjoittelupaikat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi NCC Industry Oy Y-tunnus 1765515-0 Toimiala Rakennuspaikan valmistelutyöt Rinnakkaistoiminimet Valtatie

Ilmoitus


Tämä työpaikka, HR-harjoittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut NCC Industry Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus