Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Puupuolen työnjohtaja Turkuun

Adecco Finland

Finland

Rakennusmiehiä, sementtimiehiä ja kirvesmiehiä

RTJ

Helsinki

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuopion kaupungin hyvinvoinnin edistämisen palvelualueella omatoimisen hyvinvoinnin edistämisen palvelualueella Kulttuurihistoriallisessa museossa on haettavana toistaiseksi voimassa oleva näyttelymestarin tehtävä. Tehtävä täytetään 4.1.2017 alkaen. Tehtävänkuvaus: Näyttelymestari vastaa näyttelyiden visuaalisesta suunnittelusta, teknisestä toteuttamisesta ja materiaali- ja kalustohankinnoista. Hän valvoo näyttelyrakenteiden valmistusta ja näyttelyiden rakennus- ja purkutöitä. Hän osallistuu kokoelmatyöhön kuva-arkiston asiakaspalvelussa kokoelmakuvaus- ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Kuopio työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kuopio talonrakennus työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Näyttelymestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Kuopion kaupunki työnantajapalvelu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kuopio .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus