Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuopion kaupungin hyvinvoinnin edistämisen palvelualueella omatoimisen hyvinvoinnin edistämisen palvelualueella Kulttuurihistoriallisessa museossa on haettavana toistaiseksi voimassa oleva näyttelymestarin tehtävä. Tehtävä täytetään 4.1.2017 alkaen. Tehtävänkuvaus: Näyttelymestari vastaa näyttelyiden visuaalisesta suunnittelusta, teknisestä toteuttamisesta ja materiaali- ja kalustohankinnoista. Hän valvoo näyttelyrakenteiden valmistusta ja näyttelyiden rakennus- ja purkutöitä. Hän osallistuu kokoelmatyöhön kuva-arkiston asiakaspalvelussa kokoelmakuvaus- ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Kuopio työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kuopio talonrakennus työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kuopio .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Näyttelymestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Kuopion kaupunki työnantajapalvelu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70100 - Kuopio .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa