Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kuopion kaupungin hyvinvoinnin edistämisen palvelualueella omatoimisen hyvinvoinnin edistämisen palvelualueella Kulttuurihistoriallisessa museossa on haettavana toistaiseksi voimassa oleva näyttelymestarin tehtävä. Tehtävä täytetään 4.1.2017 alkaen.

Tehtävänkuvaus: Näyttelymestari vastaa näyttelyiden visuaalisesta suunnittelusta, teknisestä toteuttamisesta ja materiaali- ja kalustohankinnoista. Hän valvoo näyttelyrakenteiden valmistusta ja näyttelyiden rakennus- ja purkutöitä. Hän osallistuu kokoelmatyöhön kuva-arkiston asiakaspalvelussa kokoelmakuvaus- ja digitointityöhön sekä kuvatulostukseen.

Kelpoisuusehdot: Kelpoisuusvaatimuksena on museomestarin tutkinto yhdistettynä valokuvaajan ja/tai graafisen suunnittelijan ammattitaitoon. Työ edellyttää museossa käytössä olevien ohjelmien ja laitteiden hallintaa, kokemusta laajojen näyttelyiden toteutuksesta ja työnjohtamisesta. Lisäksi edellytetään yhteistyötaitoja ja valmiutta monipuoliseen työskentelyyn laajalla tehtäväkentällä. Ajokortti BE-luokka.

Työaika 38,25 t/vko. Tehtävän täytössä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä lääkärintodistus.

Haastatteluaikataulu: 7.-18.11.2016.

Web-osoite: http://www.kuopio.fi Työnantaja: Kuopion kaupunki työnantajapalvelu Sijainti: 70100 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 4.1.2017 Yhteystiedot: Lisätietoja antaa Merja Heiskanen, puh 044 7182 611. Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 70100 KUOPIO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Näyttelymestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Kuopion kaupunki työnantajapalvelu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70100 - Kuopio , osoitteessa 70100 KUOPIO .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa