Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

1. control and efficient running of the Tandoori/ Curry section. 2. Butchering and portioning meat, poultry, fish and vegetable to required specifications. 3. Marinating and tenderizing meat, poultry, fish and vegetable with infusion of specialist Nepalese spices and other fresh ingredients to make specialist/ Curry dishes on metal skewers including ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Vantaa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nawa Durga Oy Y-tunnus 2277997-5 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Sagarmatha

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Cook, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Nawa Durga Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01300 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus