Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

B2B Account Manager Tampereelle Elisa Oyj:n edustajamyyntiin

Bookers

Tampere

Talent Acquisition Lead

Qvik Oy

00100 - Helsinki

Kausityöntekijöitä Räfsön Saareen 2017

Räfsön Leirikeskus / Kirkkonummen seurakuntayhtymä

02480 - Kirkkonummi

Back Office -toimihenkilö

Finnfund, Helsinki / co MPS

Helsinki

Automyyjä

VV-Autotalot Oy

00880 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Navigator Logistics Oy on vuonna 2001 perustettu kansainvälisen logistiikka-alan yritys ja erikoisalaamme ovat Venäjän ja IVY-maiden kuljetukset. Etsimme joukkoomme aktiivista ja yhteistyökykyistä logistiikka-asiantuntijaa. Vastuullesi kuuluisivat kansainvälisten vienti-ja tuontikuljetusten järjestäminen, seuranta sekä asiakirjojen valmistelu. Työ on ajoittain nopeatempoista, joten tehtävän hoitamisessa tarvitaan tarkkuutta ja huolellisuutta. Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja omaat hyvät ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut logistiikka-alan työt Vantaa liikenne- ja logistiikkasuunnittelu Vantaa muut logistiikka-alan työt liikenne- ja logistiikkasuunnittelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Navigator Logistics Oy Y-tunnus 1722646-0 Toimiala Huolinta ja rahtaus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huolitsija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Navigator Logistics Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus