Duunitori suosittelee
Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija TeraKuulle Keuruulle

Adecco Finland

Finland

Software developer, Keuruu

Adecco Finland

Finland

Jr. järjestelmäkehittäjiä tai jo kokeneempia koodarikettuja alan johtavaan it-palvelutaloon Tampereelle

Studentwork

Tampere

UX Designer

Nitro

Helsinki

C# -ohjelmoija terveydenhuollon järjestelmien tuotekehitykseen

Commit Oy co Studentwork

Espoo

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

We are looking for a Software trainee to join our rapidly growing team of Naava professionals in Jyväskylä. You will be joining our software developer on the future development and programming of the "brains" of our IoT products and ERP (Odoo 8-9) development projects as a Python programmer. You will ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Jyväskylä ohjelmointi ja ohjelmistokehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi NaturVention Oy Y-tunnus 2432661-1 Toimiala Muu ammatillinen, tieteellinen ja tekninen toiminta Rinnakkaistoiminimet Viherseinä, Fresh Effect

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmoija, tietotekniikka, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut NaturVention Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus