Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

Tuntinetti valmistaa henkilöstöhallinnon järjestelmää, joka kattaa työpaikkailmoittelun, työhakemusten vastaanoton, työajanseurannan, työvuorosuunnittelun, työehtosopimusten tulkinnan, palkanlaskennan ja laskutuksen/kannattavuuslaskennan.

Pilvipalveluna tarjottavan tuotteemme kohderyhmänä ovat yli 500 työntekijän organisaatiot, jotka haluavat lisätä HR-toimintojensa tuottavuutta toimintojen keskittämisen ja automatisoinnin kautta.

Natural Born Programmer

Onko ohjelmointi sinulle yhtä luontevaa kuin hengittäminen?

Hallitset Javan ja ratkaiset vaativat probleemat modulaarisesti. Ohjelmoit mielelläsi elegantteja, mutta kuitenkin käytännönläheisiä algoritmejä?

Tuntinetti hakee nyt palvelukseensa synnynnäistä ohjelmoijaa ratkomaan käytännön työajanlaskenta-probleemeja. Tule mukaan näyttämään suuntaa HR-ohjelmistojen tulevaisuudelle. Koska työskentelemme paljon suomen työaikalainsäädännön parissa, sujuva suomen kielen taito on välttämättömyys.

Työskentely tapahtuu etätyönä kuten MySQL-tiimissä konsanaan.

Varaudu hakiessasi lyhyeen esikarsintatehtävään, joka on Java ohjelmointitehtävä.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:
Kokemuksesi olet hankkinut aikaisemmasta ohjelmointi- ja järjestelmäkehitystyöstä tai pitkällisen harrastamisen kautta.

Avainsanoja

+ algoritmit
+ systeemianalyysi
+ olio-ohjelmointi
+ tekoälyohjelmointi
+ diskreetti matematiikka
+ javascript, jquery, java, wicket

Tunnistitko itsesi? Täytä pikaisesti hakemuslomake osoitteessa https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=14429998 (liitäthän ansioluettelosi mukaan), kuitenkin viimeistään 1.11.2016.

Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä osoitteesta rekrytointi@tuntinetti.fi

Tuntinetti on helppo, nopea ja luotettava tapa kerätä työtunnit talteen. Tuntinetti hoitaa lisäksi palkanlaskennan, työehtosopimusten tulkinnan, työvuorosuunnittelun ja tuntilaskutuksen.

Web-osoite: http://www.koodaripalvelut.com Työnantaja: Koodaripalvelut.com Finland Sijainti: 93400 TAIVALKOSKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä osoitteesta rekrytointi@tuntinetti.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 93400 TAIVALKOSKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Natural Born Programmer, Tuntinetti, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Koodaripalvelut.com Finland. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 93400 - Taivalkoski , osoitteessa 93400 TAIVALKOSKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa