Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Etsimme logistiikkatyöntekijöitä Hyvinkäälle

Adecco Finland

Finland

Kehittäjiä ainutlaatuiseen IT-projektiin, Nortal Oy

Studentwork

Helsinki

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun hammaslääkärin pätevyys sekä ruotsin- että suomenkielen taitoa. Työ on kokoaikatyö (37 t/v) Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen/KVTES:n mukaan. Työ alkaa 2.1.2017 tai sopimuksen mukaan. Närpiön kaupungin hammashoitolassa työskentelee 4 hammaslääkäriä, 5,5 hammashoitajaa ja 1 suuhygienisti. Vastaanotot ovat Närpiön terveyskeskuksessa ja Mosebackin koulukeskuksessa. Jos on kiinnostusta on mahdollisuus myös toimia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Närpiö hammashoito Närpiö lääkärit hammashoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Närpes stad Y-tunnus 0181367-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hammaslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Närpes stad. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Närpes . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus