Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Avoinna 3 CNC-Sorvaajan paikkaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan mutta mieluiten pikaisesti. Palkkaus sopimuksen mukaan (vähintään tes.in mukainen). Työ on säännöllistä 2 vuorotyötä, mutta tarvittaessa toimimme myös 3-vuorossa. Hakijalta edellytämme vähintään 3 vuoden kokemusta kyseisistä tehtävistä. Hakijan tulee hallita G-koodi ohjelmointi sekä piirustusten lukutaito niin, että hän kykenee normaalin ohjauksen avustamana itsenäiseen työskentelyyn. Koulutamme oman henkilöstön täsmäkoulutuksena suoraan koneelle, kun hakijalla on tarvittavat perustiedot jo valmiina. Työ ei ole fyysisesti raskasta ja soveltuu erinomaisesti myös naiselle. Hakijan ei tarvitse olla suomen kieltä osaava, mutta siinä tapauksessa englanninkielen taito on oltava hyvä. Käytössämme on nykyaikaiset monitoimisorvit ja tarvittavat mittalaitteet aina 3D-koordinaattimittalaitteeseen asti, joten työ on hyvin vaativaa ja onkin suunnattu jo vankan koneistajapohjan omaaville henkilöille. Kutsumme hakijat haastatteluun, jos hakija tuntuu meille sopivalta henkilöltä. Noudatamme 4 kk koeaikaa ilman jatkovelvoitetta.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen voi lähettää tuotantopäällikkö Erkki Bergmannille joka antaa myös lisätietoja tehtävistä.

Erkki Bergmann
Production Manager
Napso Oy
Teollisuustie 32
96300 Rovaniemi
Finland
Mobile +358 (0) 400346032
erkki.bergmann@napso.inet.fi
www.napso.fi

Työnantaja: Napso Oy Sijainti: Teollisuustie 32, 96300 ROVANIEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.mukaan Yhteystiedot: Erkki Bergmann Production Manager Napso Oy Teollisuustie 32 96300 Rovaniemi Finland Mobile +358 (0) 400346032 erkki.bergmann@napso.inet.fi www.napso.fi Ilmoitus jätetty: 22.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Teollisuustie 32, 96300 ROVANIEMI

Yritystiedot

Toiminimi Napso Oy Y-tunnus 1985399-4 Toimiala Metallien työstö

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 585 000 € -5 %

Liiketoiminnan tulos

143 000 € -50 %

Henkilöstö

12 1

Liikevoitto-%

9 % -47 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, CNC-sorvaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.08.2016 ja sen on julkaissut Napso Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi , osoitteessa Teollisuustie 32, 96300 ROVANIEMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa