Duunitori suosittelee
Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Kehittäjiä ainutlaatuiseen IT-projektiin, Nortal Oy

Studentwork

Helsinki

Kesäharjoittelija, Strateginen omaisuudenhallinta, Espoo (2 hlö)

Caruna

Espoo

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Ilmoitus jätetty 22.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Avoinna 3 CNC-Sorvaajan paikkaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan mutta mieluiten pikaisesti. Palkkaus sopimuksen mukaan (vähintään tes.in mukainen). Työ on säännöllistä 2 vuorotyötä, mutta tarvittaessa toimimme myös 3-vuorossa. Hakijalta edellytämme vähintään 3 vuoden kokemusta kyseisistä tehtävistä. Hakijan tulee hallita G-koodi ohjelmointi sekä piirustusten lukutaito niin, että hän kykenee normaalin ohjauksen avustamana ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Rovaniemi puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Napso Oy Y-tunnus 1985399-4 Toimiala Metallien työstö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, CNC-sorvaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.08.2016 ja sen on julkaissut Napso Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus