Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Software Developer

Attendo

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Myyntipäällikkö, DIY

Abloy Oy

Espoo

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

Parturi- kampaajaksi Napsiin

NAPS on ketjuyritys, joka on toiminut alalla vuodesta 1995. Työllistämme hiusalan ammattilaisia viidellä eri paikkakunnalla ja haluamme tarjota työympäristön, jossa jokainen voi nauttia työstään ja kehittyä siinä.

Etsimme iloista, osaavaa ja alan tuntevaa ammattilaista Lahden liikeeseemme. Olet toiminut Lahden alueella ja sinulla on valmiudet lisätä jo olemassa olevaa asiakaspiiriä.

Tarjoamme käyttöösi viimeisimmän teknologian ja markkinoiden parhaimpiin kuuluvat käyttö- ja myyntituotteet. Koulutamme kaikkia Napsilaisia jatkuvasti, joten ammattitaidon ylläpitäminen ja kehittäminen on meillä helppoa.

Jos kiinnostuit tarjoamistamme mahdollisuuksista,
ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan asiasta lisää.

Tervetuloa Napsiin!

Web-osoite: http://www.naps.fi Työnantaja: Naps Oy Ltd Sijainti: Rauhankatu 9, 15100 LAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Mervi Anttonen mervi.anttonen@naps.fi 040-1522047 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 18:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rauhankatu 9, 15100 LAHTI

Yritystiedot

Toiminimi Naps Oy Ltd Y-tunnus 1010860-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Naps Oy Ltd. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti , osoitteessa Rauhankatu 9, 15100 LAHTI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa