Duunitori suosittelee
Tarkastaja

BDO Oy

Helsinki

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Vuoroesimies

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Parturi- kampaajaksi Napsiin NAPS on ketjuyritys, joka on toiminut alalla vuodesta 1995. Työllistämme hiusalan ammattilaisia viidellä eri paikkakunnalla ja haluamme tarjota työympäristön, jossa jokainen voi nauttia työstään ja kehittyä siinä. Etsimme iloista, osaavaa ja alan tuntevaa ammattilaista Lahden liikeeseemme. Olet toiminut Lahden alueella ja sinulla on valmiudet lisätä jo olemassa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Lahti kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Naps Oy Ltd Y-tunnus 1010860-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Naps Oy Ltd. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus