Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Web developer

Intopalo

Tampere

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

NAPA is the world's leading software house supplying solutions for ship design and operation, with a mission to improve safety and eco-efficiency of the global maritime industry. Headquartered in Finland, NAPA employs 180 people in the fields of naval architecture, shipping and information technology. Our offices in Japan, Korea, China, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotesuunnittelu ja -muotoilu Helsinki palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Helsinki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki graafinen ala Helsinki tuotesuunnittelu ja -muotoilu palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys graafinen ala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Napa Oy Y-tunnus 0775681-2 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LEAD UX DESIGNER, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Napa Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus