Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nakkilan kunnan sivistystoimessa julistetaan haettavaksi uudelleen Perusopetuksen lehtorin virka (nro 68) ajalle 9.1. - 3.6.2017. Viran täyttäminen toistaiseksi ratkaistaan kevätlukukaudella 2017. Työaika on 22 vkt. Opetettavina aineina ruotsi ja englanti. Opetus yleisopetuksen luokilla 7 - 9. Hakijalla toivotaan olevan myös arvosana ranskan kielessä. Virkaa aiemmin hakeneet huomioidaan viran täytössä. Kelpoisuusvaatimukset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Nakkila opettajat, lehtorit, professorit Nakkila .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nakkilan Kunta Y-tunnus 0135662-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perusopetuksen lehtorin virka (ruotsi ja englanti), on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Nakkilan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 29250 - Nakkila . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus