Duunitori suosittelee
Pricing Analyst KONEelle, Hyvinkää

Adecco Finland

Finland

Kesäharjoittelija, Kasvuinvestoinnit, Espoo

Caruna

Espoo

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Etsimme tuotantotyöntekijöitä asiakasyrityksiimme!

Adecco Finland

Finland

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nakkilan kunnan sivistystoimessa julistetaan haettavaksi uudelleen Perusopetuksen lehtorin virka (nro 68) ajalle 9.1. - 3.6.2017. Viran täyttäminen toistaiseksi ratkaistaan kevätlukukaudella 2017. Työaika on 22 vkt. Opetettavina aineina ruotsi ja englanti. Opetus yleisopetuksen luokilla 7 - 9. Hakijalla toivotaan olevan myös arvosana ranskan kielessä. Virkaa aiemmin hakeneet huomioidaan viran täytössä. Kelpoisuusvaatimukset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Nakkila opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Nakkilan Kunta Y-tunnus 0135662-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perusopetuksen lehtorin virka (ruotsi ja englanti), on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Nakkilan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 29250 - Nakkila . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus