Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Työpaikkakuvaus

Nakkila Works Oy on yksi Pohjoismaiden johtavista säiliöiden ja prosessilaitteiden projektitoimittajista. Yritys on perustettu vuonna 1948 ja liikevaihto on n. 17M€. Nakkila Works Oy kuuluu Nakkila Group -konserniin. Lisätietoja löydät osoitteesta www.nakkilagroup.fi.

Toimintamme kasvaessa haemme työmaillemme Työnjohtajaa.

Edellytämme sinulta:
- Kokemusta työnjohtotehtävistä teollisuuden työmailta
- Hitsaustuntemusta (esim. IWS-kurssi tai hitsauskokemus) ja teknisten piirustusten lukutaitoa
- Matkustushalukkuutta

Pääasiallinen työtehtäväsi on vastata säiliörakennustyömaidemme työnjohdosta ja työmaan sujuvuudesta. Työ sisältää esimiestyön lisäksi mm. NDT-tarkastuksien ja nostojen koordinointia sekä aliurakoitsijoiden ja laadun valvontaa. Vastaat myös työmaan työturvallisuudesta ja osallistut asiakkaan järjestämiin työmaakokouksiin yrityksen edustajana. Työmaiden kestot vaihtelevat muutamasta viikosta kuukausiin. Työmaat sijaitsevat pääosin kotimaassa, mutta kielitaitoiselle myös Ruotsissa ja Norjassa. Henkilönä olet sosiaalinen ja jämäkkä organisoija, joka kykenee tekemään itsenäisesti päätöksiä. Aikataulujen pitäminen, työn tehokas ja turvallinen suorittaminen sekä tyytyväinen asiakas ovat työsi tärkeimmät onnistumisen mittarit.

Sopivimmalle henkilölle tarjoamme vakituisen työsuhteen kasvuhaluisessa perheyrityksessä, jossa on mahdollista kehittää taitojaan ja saada aikaan näkyviä tuloksia.

Lisätietoa työstä antaa toimitusjohtaja Jussi Kivioja puh. 0500-527173.
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 6.11.2016 osoitteeseen jussi.kivioja@nakkilagroup.fi

Web-osoite: http://www.nakkilagroup.fi Työnantaja: Nakkila Works Oy Sijainti: Villiläntie 2, 29250 NAKKILA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Toimitusiohtaja Jussi Kivioja, Puh: 0500-527173, etunimi.sukunimi@nakkilagroup.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Villiläntie 2, 29250 NAKKILA

Yritystiedot

Toiminimi Nakkila Works Oy Y-tunnus 0135640-4 Toimiala Metallirakenteiden ja niiden osien valmistus Rinnakkaistoiminimet NK Air

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

10 513 121 € -34 %

Liiketoiminnan tulos

325 918 € 212 %

Henkilöstö

66 3

Liikevoitto-%

3 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asennustyönjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Nakkila Works Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nakkila , osoitteessa Villiläntie 2, 29250 NAKKILA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa