Duunitori suosittelee
Controller, kiinteistöcontroller

MVH-Kiinteistöhallinnointi Oy

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

Naikon Oy, PRO-AQUA Suomi, www.naikon.fi, aloitti terveyttä edistävän ja kansainvälisesti palkitun PRO-AQUA puhdistusjärjestelmän maahantuonnin ja suoramyynnin Suomessa elokuussa 2007. Vuonna 2010 saavutimme AAA luottoluokituksen. Liikevaihtomme oli 2.8 miljoona euroa vuonna 2015. Toimintamme kulmakivinä on nopea ja asiakasystävällinen palvelu, myyjiemme hyvä kouluttaminen, kannustava yhteistyö ja erinomainen yhteishenki sekä paras puhdistuslaitteisto, joka on tarkoitettu jokaiseen suomalaiseen kotiin. Päätoimipaikkamme ovat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa ja Torniossa. Olemme kasvuyritys.

"Pystyn itsenäiseen työskentelyyn, olen joustava, heittäydyn tilanteisiin ennakkoluulottomasti ja rohkeasti, kestän tulos- ja aikataulupaineita, osaan priorisoida samanaikaisesti eteneviä tehtäviä, rakennan yhteishenkeä ja assistenttina olen valmis avustamaan moninaisissa päivittäisissä tehtävissä!"

Tehtäväkuvaus

Työskentelet myynti- ja talousassistentin tehtävissä osaamista kehittävän työkiertomenetelmän mukaisesti. Teet tiivistä yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Myyntiassistentin keskeisimmät tehtävät ovat myynti- ja asiakaspalvelu, tilaus- ja toimituskäsittelyt sekä laskutus. Talousassistentin keskeisimmät tehtävät ovat osto- ja myyntireskontra, avustavat kirjanpitotyöt ja palkanlaskenta. Tehtäviisi kuuluvat myös henkilöstöhallinnolliset tehtävät, kuten ajanvaraus- ja myyntikenttähenkilöstön sopimukset, tuki rekrytointiin ja moninainen apu aluetoimiston ja tiiminvetäjille. Uudet ja kehityshankkeet toteutamme projektiluonteisina, joissa toimit avustavana projektivastaavana.

Odotamme paljon

- Vähintään opistotasoista tutkintoa ja 1-5 vuoden työkokemusta monipuolisista toimistotehtävistä
- Erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa
- Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä motivoivaa otetta työyhteisöön
- Hyviä toimisto-ohjelmien (Office 365) ja tietojenkäsittelytaitoja
- Kykyä hoitaa organisoidusti ja ripeästi tarkkuuttaa vaativia työtehtäviä
- Joustavuutta ja paineensietokykyä

tarjoamme enemmän!

- Haasteelliset ja monimuotoiset työtehtävät
- Jatkuvan kehittymisen mahdollisuuden kasvavassa yrityksessämme
- Innostavan ja osaavan tiimin, hyvän työilmapiirin ja kattavan perehdytyksen
- Osaamisen ja tulosten myötä kasvavan palkan
- Esimiesmahdollisuuden yrityksen toiminnan kasvun myötä
- Vakaan ja reilun työpaikan

Palkka on 1 900 - 2 200 eur.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Jouni Koukkari, puh. 045 111 6363. Lähetä hakemuksesi, palkkatoivomuksesi ja CV:si 31.10. mennessä osoitteeseen jouni.koukkari@naikon.fi. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Web-osoite: http://toihin.fi Työnantaja: Naikon Oy Sijainti: Beckerintie 4, 00410 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai sopimuksen mukaan marraskuussa 2016 Yhteystiedot: Johtaja Jouni Koukkari, puh. 045 111 6363, sposti jouni.koukkari@naikon.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Beckerintie 4, 00410 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Naikon Oy Y-tunnus 2034342-2 Toimiala Muu kotitaloustavaroiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Naikon Design

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

2 415 336 € 14 %

Liiketoiminnan tulos

431 996 € 181 %

Henkilöstö

17 2

Liikevoitto-%

18 % 157 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myynti- ja talousassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Naikon Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Beckerintie 4, 00410 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 23 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa