Duunitori suosittelee
Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Tarjoilija, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Naikon Oy toimii yhteistyössä yhteistyössä Akasoft Ltd:n kanssa. Voit hakea kauttamme työskentelemään ajanvaraus tiimiin Thaimaahan lämpöön. Työskentelyaika Thaimaan tiimissä on päivässä 6 tuntia + tauot,viitenä päivänä viikossa tai sovittaessa voit tehdä tulostavoitteen täyteen ja pääset vaikkapa biitsille rentoutumaan.

Vaatimuksena on yli 18 vuoden ikä ja sujuva suomen kieli. Saat meiltä peurusteellisen koulutuksen ja jatkuvaa koulutusta tarpeesi mukaan.

Autamme sinut alkuun kotiutumisessa, asunnon saamisessa ja muissa käytännön asioissa.

Ansiot liikkuvat ajanvaraajillamme n. 1300-1500€/kk. + bonukset ja buustaavat myyntikilpailumme, joissa olemme palkinneet itseämme puhelimilla, tietokoneilla, sukellus- ja kalastus ym. retkillä.. ja muilla elämää piristävillä tempauksilla!

Tehtäviisi kuuluu varata aikoja myyntiedustajillemme, itse et myy puhelimessa mitään. Käytämme nykyaikaista soittojärjestelmäämme ja työ itsessään on vaivatonta. Jos olet ahkera, kohtelias, osaat keskustella luontevasti ja pystyt keskittymään, niin saamme sinut varmasti oppimaan työn.

Jos tulet valituksi työhön, voit alkaa Thaimaassa työskentelyn joko 2-4 viikon Suomessa työskentelyn jälkeen, tai tulla suoraan Thaimaahan jos yhdessä niin sovimme ja sinulla on osoittaa esimerkiksi aikaisempaa kokemusta call center työstä tai muusta vastaavasta puhelintyöstä.

Etsimme pääasiassa vakituisia työntekijöitä työhön, mutta minimi jaksona pidämme 3 kuukautta, sopimuksen mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja hae meille töihin. Kasvatamme tiimin kokoa tarpeen mukaan.

Web-osoite: http://toihin.fi Työnantaja: Naikon Oy Sijainti: Akasoft Ltd. Pattaya, 20260 PATTAYA, Thaimaa Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 31.10.2016, Heti / sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Antti Kiviaho, ajanvaraustiimin vetäjä, puh. 09-31577324, rekry@akasoft.fi Hakemukset: http://toihin.fi/ajanvaraajaksi-thaimaaseen Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Akasoft Ltd. Pattaya, 20260 PATTAYA, Thaimaa

Yritystiedot

Toiminimi Naikon Oy Y-tunnus 2034342-2 Toimiala Muu kotitaloustavaroiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Naikon Design

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

2 415 336 € 14 %

Liiketoiminnan tulos

431 996 € 181 %

Henkilöstö

17 2

Liikevoitto-%

18 % 157 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajanvaraaja / Buukkari Thaimaaseen, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Naikon Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Akasoft Ltd. Pattaya, 20260 PATTAYA, Thaimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 25 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa