Duunitori suosittelee
Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Naantalin terveyskeskuksen laboratoriossa on tarjolla töitä keikkailevalle laboratoriohoitajalle, bioanalyytikolle tai näytteenottotaitoiselle sairaanhoitajalle tai lähihoitajalle. Näytteenottotaitoiset alan opiskelijat otetaan myös huomioon.

Työ sisältää monipuolista näytteenottoa ja asiakaspalvelua.

Käytössämme on Pegasos-potilastietojärjestelmä. Laboratoriossamme tehdään myös analytiikkaa ja tiimiimme kuuluu kuusi laboratoriohoitajaa.

Sijaisuuksia on tarjolla sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Web-osoite: http://www.naantali.fi Työnantaja: Naantalin kaupunki. Sijainti: Tuulensuunkatu 6, 21100 NAANTALI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoa antaa Miia Ryyppö, miia.ryyppo@naantali.fi, 02 4362 642 tai hannele.nikander-tuominen@naantali.fi Sijaisuuksia täytettäessä käytämme pääasiassa sähköistä tekstiviestipalvelua, jonka kautta työtarjoukset lähetetään. Ilmoitus jätetty: 23.09.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tuulensuunkatu 6, 21100 NAANTALI

Yritystiedot

Toiminimi Naantalin kaupunki Y-tunnus 0135457-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Bioanalyytikko, laboratoriohoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Naantalin kaupunki.. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Naantali , osoitteessa Tuulensuunkatu 6, 21100 NAANTALI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa