Duunitori suosittelee
Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Naantalin terveyskeskuksen laboratoriossa on tarjolla töitä keikkailevalle laboratoriohoitajalle, bioanalyytikolle tai näytteenottotaitoiselle sairaanhoitajalle tai lähihoitajalle. Näytteenottotaitoiset alan opiskelijat otetaan myös huomioon. Työ sisältää monipuolista näytteenottoa ja asiakaspalvelua. Käytössämme on Pegasos-potilastietojärjestelmä. Laboratoriossamme tehdään myös analytiikkaa ja tiimiimme kuuluu kuusi laboratoriohoitajaa. Sijaisuuksia on tarjolla sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus. Haastattelun yhteydessä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ympäristöalan tehtävät Naantali laboratorio Naantali farmasia ja lääketeollisuus Naantali hoitajat Naantali kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Naantali elintarviketeollisuuden tehtävät Naantali ympäristöalan tehtävät laboratorio farmasia ja lääketeollisuus hoitajat kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät elintarviketeollisuuden tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Naantalin kaupunki Y-tunnus 0135457-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Bioanalyytikko, laboratoriohoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Naantalin kaupunki.. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee Naantali . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus