Duunitori suosittelee
Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

TARVITSEMME AIKUISSOSIAALITYÖN PÄÄLLIKÖN ORGANISAATIOOMME

Liittyykö ammatillinen kiinnostuksesi ennaltaehkäisevään sosiaalityöhön, vammaispalveluihin, maahanmuuttajatyöhön ja työvoimaan liittyviin kysymyksiin?
Haluatko työskennellä mukavassa moniammatillisessa työyhteisössämme ja päästä vaikuttamaan niin omaan työnkuvaasi kuin koko perusturvan toimintaan? Oletko kiinnostunut kehittämään sekä huolehtimaan asiakkaiden saumattomista palvelukokonaisuuksista? Jos tunnet, ettei nykyinen työpaikkasi vastaa kykyjäsi, tule töihin Naantalin sosiaali- ja terveysvirastoon.

Aikuissosiaalityömme tarjoaa tukea arjen asioista selviytymiseen sekä auttaa pitkittyneen työttömyyden, taloudellisten vaikeuksien ja päihde-, mielenterveys- ja asumisongelmien kanssa kamppailevia. Työntekijöitä aikuissosiaalityössä on 14 (sosiaalityö, sosiaaliohjaus ja toimeentuloturva 5, vammaispalvelut 4, työllistämispalvelut 5). Lisäksi sosiaalityön kokonaisuuteen kuuluu perhepalvelut, joiden vetäjänä on perhepalveluiden päällikkö. Molemmat päälliköt työskentelevät perusturvajohtajan alaisuudessa ja ovat osa sosiaali- ja terveyspalveluiden johtoryhmää, jossa mukana ovat lisäksi ylilääkäri, talouspäällikkö, hoito- ja vanhuspalveluiden johtaja sekä henkilökunnan edustajat.

Edellytämme:
- kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä (Laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 3 § ja 10 § 2 mom.)
- vastuualueiden hyvää tuntemusta, kykyä hallita kokonaisuuksia ja viedä läpi uudistuksia
- kehittämismyönteisyyttä ja rohkeaa otetta
- hyviä viestintä-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja
- riittävää johtamiskokemusta tai -koulutusta
- kunnianhimoa ja halua kehittyä yhdessä Naantalin sosiaali- ja terveysviraston kanssa

Tarjoamme:
- vastuualueen, johon kuuluu aikuissosiaalityö, vammaispalvelut, työllistämistoiminta ja pakolaisten palveluiden järjestäminen
- uudistuvan ja koulutusmyönteisen työyhteisön
- monipuolisen ja haastavan työn
- mahdollisuuden vaikuttaa työn sisältöön
- työnohjausta ja esimiestiimin säännölliset kokoontumiset
- kilpailukykyisen palkkauksen

Työ on kokoaikainen ja vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Ennen viran vastaanottamista hakijan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisteriote. Virassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Web-osoite: http://www.naantali.fi Työnantaja: Naantalin kaupunki. Sijainti: 21100 NAANTALI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoa saat perusturvajohtaja Iiro Pöyhöseltä 050 3458 090 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@naantali.fi Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali. Hakemukset tulee jättää 16.11.2016 klo 15.00 mennessä. Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 16.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 21100 NAANTALI

Yritystiedot

Toiminimi Naantalin kaupunki Y-tunnus 0135457-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aikuissosiaalityön päällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Naantalin kaupunki.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 21100 - Naantali , osoitteessa 21100 NAANTALI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa