Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Clarion hotellit Helsingissä ja Vantaalla ovat syksyllä avattavia asiakaskohteitamme. Etsimme näihin hotelleihin ja muihin pääkaupunkiseudun hotellikohteisiimme energisiä

STYLISTEJA / KERROSHOITAJIA sekä KOHDEOHJAAJAA

Kohdeohjaaja työskentelee asiakaskohteessamme hotellin siivouksesta vastaavana ohjaajana ja toimii kohde-esimiehen apuna ja "oikeana kätenä". Keskeisimmät työtehtävät ovat siivoustyön suunnittelu, työntekijöiden opastus ja perehdytys, laadunseuranta, asiakasyhteistyö sekä päivittäinen siivoustyö. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin vähintään 90 h/kolmessa viikossa.

Kerroshoitajan tehtävä koostuu hotellihuoneiden, kokoustilojen, saunojen sekä yleisten tilojen siivouksesta ja muista hotellin aputöistä kuten aamiaisella auttamisesta ja kokoustoiminnan aputöistä. Tehtävät ovat hieman erilaisia riippuen hotellin luonteesta missä työskentelet. Kerroshoitotyötä tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta ja yleisten tilojen siivousvuorot alkavat aikaisin aamulla. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Tarjolla on osa-aikaista työtä vähintään 60-90 h/kolmessa viikossa, ilta- ja aamuvuorot myös mahdollisia. Työsuhteet ovat vakituisia.

Etsimme työtehtäviin henkilöitä, jotka ovat näppäriä, joustavia, ahkeria ja luotettavia. Jos olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on aito halu toimia asiakaspalvelutyössä ja kehittää osaamistasi osana työyhteisöä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Tehtävän hoitaminen edellyttää englannin kielen osaamista, suomen kielen taito on etu. Työkokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön, sillä perehdytämme sinut joka tapauksessa pesunkestäväksi ncleaniläiseksi.

Hae KOHDEOHJAAJAN tehtävää alla olevan linkin kautta:
http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=hki0037

Hae STYLISTI-KERROSHOITAJAN tehtävää alla olevan linkin kautta:
http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=hki0036

Kerro hakemuksessa, mikä työ sinulle parhaiten sopii: päivä, ilta vai aamutyö ja työskenteletkö mieluummin Vantaalla vai Helsingissä. Hae tehtäviä pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2016 mennessä. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä tulee ja avoimet paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

N-Clean on vuonna 2004 perustettu siivouspalveluyritys. Työllistämme lähes 1300 henkilöä siivous- ja toimitilapalveluiden tehtävissä. Toimimme valtakunnallisesti Suomessa sekä Tukholman alueella Ruotsissa. Siivouskohteitamme ovat hotellit, kylpylät, laivat, kauppakeskukset, tavaratalot, toimistotalot, oppilaitokset, taloyhtiöt ja marketit. Toimintaamme ohjaavat yrityksen arvot ja niistä johdetut toimintaohjeet. N-Clean on savuton työpaikka.

Clarion Hotel Helsinki ja Clarion Hotel Helsinki Airport ovat osa Nordic Choice Hotelsia. Nordic Choice Hotels on yksi Pohjoismaiden ja Baltian suurimmista hotellitoimijoista 189 hotellin ja 13 000 työntekijän kokonaisuudellaan. Nordic Choice Hotels muodostuu Comfort, Quality Hotel, Clarion Collection and Clarion Hotel -tuotemerkeistä sekä 11 itsenäisestä hotellista. Kaikilla ketjun hotelleilla on ISO 14001 -ympäristösertifikaatti.

Web-osoite: http://www.nclean.fi Työnantaja: N-Clean Oy, Helsinki Sijainti: Karhumäentie 3, 01530 VANTAA Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: marraskuussa 2016 Yhteystiedot: www.nclean.fi Hakemukset: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=hki0036 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Karhumäentie 3, 01530 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi N-Clean Oy Y-tunnus 1009938-2 Toimiala Kiinteistöjen siivous Rinnakkaistoiminimet KA-RA Siivous, N-Service

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

22 608 268 € -16 %

Liiketoiminnan tulos

-124 115 € -140 %

Henkilöstö

1 052 -208

Liikevoitto-%

-1 % -200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Stylisti/kerroshoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut N-Clean Oy, Helsinki. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki , osoitteessa Karhumäentie 3, 01530 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa