Duunitori suosittelee
Student Worker for Accenture Finland Marketing & Communications

Accenture

Helsinki

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

Kesäharjoittelija, Strateginen omaisuudenhallinta, Espoo (2 hlö)

Caruna

Espoo

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Clarion hotellit Helsingissä ja Vantaalla ovat syksyllä avattavia asiakaskohteitamme. Etsimme näihin hotelleihin ja muihin pääkaupunkiseudun hotellikohteisiimme energisiä STYLISTEJA / KERROSHOITAJIA sekä KOHDEOHJAAJAA Kohdeohjaaja työskentelee asiakaskohteessamme hotellin siivouksesta vastaavana ohjaajana ja toimii kohde-esimiehen apuna ja "oikeana kätenä". Keskeisimmät työtehtävät ovat siivoustyön suunnittelu, työntekijöiden opastus ja perehdytys, laadunseuranta, asiakasyhteistyö sekä päivittäinen siivoustyö. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Riihimäki musiikki- ja viihdealan tehtävät Riihimäki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Riihimäki kauneudenhoito ja ulkonäkö musiikki- ja viihdealan tehtävät siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi N-Clean Oy Y-tunnus 1009938-2 Toimiala Kiinteistöjen siivous Rinnakkaistoiminimet KA-RA Siivous, N-Service

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Stylisti/kerroshoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut N-Clean Oy, Helsinki. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus