Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme palvelukseemme Kannelmäen kauppakeskus Kaaren asiakaskohteisiimme kolmea SIIVOOJAA Tehtävä sisältää myymälätilojen puhtaanapitoa (60 h/3 viikossa). Tarjoamme vakituisia työsuhteita. Toivomme että voit aloittaa meillä työskentelyn mahdollisimman pian. Aiempi kokemusta siivoustyöstä on etu. Perehdytämme sinut joka tapauksessa pesunkestäväksi ncleaniläiseksi. Toivomme sinulta joustavuutta ja myönteistä asennetta uusien tilanteiden hallintaan. Olet työtä pelkäämätön, oma-aloitteinen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi N-Clean Oy Y-tunnus 1009938-2 Toimiala Kiinteistöjen siivous Rinnakkaistoiminimet KA-RA Siivous, N-Service

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut N-Clean Oy, Helsinki. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus