Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Pääkaupunkiseudulle haemme palvelukseemme asiakaskohteisiimme

PALVELUOHJAAJAA

Huolehdimme myymälöiden, koulujen ja eri toimitilojen puhtaanapidosta, jolloin palveluohjaajana ja siivoojien esimiehenä sinun vastuullasi on toimitilasiivouksen organisointi, perehdytys sekä siihen liittyvät työnjohdolliset asiat. Osallistut itsekin suorittavaan työhön.

Etsimme rautaista siivousalan ammattilaista, joka hallitsee yleisimpien siivouskoneiden käytön, peruspuhdistukset sekä puhdistusaineet. Tehtävän hoito vaatii hyvää ylläpito- ja perussiivouskokemusta toimitilasiivouksen kohteista, joten aiempi kokemus siivoustyöstä on välttämätön ja laitoshuoltajan koulutus on plussaa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia (b) ja suomen sekä englannin kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn, jolloin työaika on 90 h/3 viikossa. Työvuorot ajoittuvat aamu, ilta tai tarvittaessa yövuoroihin riippuen asiakkaasta. Työ on mielenkiintoinen ja vaihteleva, asiakaskohteissamme on iloinen ja ammattitaitoinen työyhteisö.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo www.nclean.fi suomen kielellä linkistä
http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=hki0033
31.10.2016 mennessä.

N-Clean on vuonna 2004 perustettu siivouspalveluyritys. Työllistämme lähes 1300 henkilöä siivous- ja toimitilapalveluiden tehtävissä. Toimimme valtakunnallisesti Suomessa sekä Tukholman alueella Ruotsissa. Siivouskohteitamme ovat hotellit, kylpylät, laivat, kauppakeskukset, tavaratalot, toimistotalot, oppilaitokset, taloyhtiöt ja marketit. Toimintaamme ohjaavat yrityksen arvot ja niistä johdetut toimintaohjeet. N-Clean on savuton työpaikka.

Web-osoite: http://www.nclean.fi Työnantaja: N-Clean Oy, Helsinki Sijainti: Hämeentie 155, 00560 HELSINKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: www.nclean.fi Hakemukset: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=hki0033 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hämeentie 155, 00560 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi N-Clean Oy Y-tunnus 1009938-2 Toimiala Kiinteistöjen siivous Rinnakkaistoiminimet KA-RA Siivous, N-Service

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

22 608 268 € -16 %

Liiketoiminnan tulos

-124 115 € -140 %

Henkilöstö

1 052 -208

Liikevoitto-%

-1 % -200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut N-Clean Oy, Helsinki. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Hämeentie 155, 00560 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa