Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme Helsingin keskustassa sijaitseviin asiakaskohteisiimme

KOHDEOHJAAJIA ja osa-aikaisia KERROSHOITAJIA

Kohdeohjaaja työskentelee asiakaskohteessamme hotellin siivouksesta vastaavana ohjaajana ja toimii kohde-esimiehen apuna ja "oikeana kätenä". Keskeisimmät työtehtävät ovat siivoustyön suunnittelu, työntekijöiden opastus ja perehdytys, laadunseuranta, asiakasyhteistyö sekä päivittäinen siivoustyö. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin vähintään 90 h/kolmessa viikossa.

Kerroshoitajan tehtävä koostuu hotellihuoneiden, kokoustilojen, saunojen sekä yleisten tilojen siivouksesta yms. puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Yleisten tilojen siivousvuorot alkavat aamulla ani varhain, mutta kerroshoitotyötä tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta. Työvuorot ajoittuvat sekä viikolle että viikonlopulle. Tarjoamme vakituista osa-aikaista työtä, vähintään 60 tuntia/kolmessa viikossa.

Hakijoilta toivomme siivousalan koulutusta tai kokemusta, mutta perehdytämme sinut tehtävään. Mieleltäsi olet joustava, ja osaat toimia uusissa tilanteissa luontevasti. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti.

Toivomme sekä suomen että englannin kielen osaamista ja lisäksi, että voit aloittaa työt mahdollisimman pian.

Lähetä hakemus 4.11.2016 mennessä linkistä

Hae KOHDEOHJAAJAN tehtävää alla olevan linkin kautta:
http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=hki0039

Hae KERROSHOITAJAN tehtävää alla olevan linkin kautta:
http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=hki0038

Vain sähköpostitse lähetetyt hakemukset huomioidaan.

N-Clean on vuonna 2004 perustettu siivouspalveluyritys. Työllistämme lähes 1300 henkilöä siivous- ja toimitilapalveluiden tehtävissä. Toimimme valtakunnallisesti Suomessa sekä Tukholman alueella Ruotsissa. Siivouskohteitamme ovat hotellit, kylpylät, laivat, kauppakeskukset, tavaratalot, toimistotalot, oppilaitokset, taloyhtiöt ja marketit. Toimintaamme ohjaavat yrityksen arvot ja niistä johdetut toimintaohjeet. N-Clean on savuton työpaikka.

Web-osoite: http://www.nclean.fi Työnantaja: N-Clean Oy, Helsinki Sijainti: Kaivokatu 10, 00100 HELSINKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: www.nclean.fi Hakemukset: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=hki0038 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaivokatu 10, 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi N-Clean Oy Y-tunnus 1009938-2 Toimiala Kiinteistöjen siivous Rinnakkaistoiminimet KA-RA Siivous, N-Service

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

22 608 268 € -16 %

Liiketoiminnan tulos

-124 115 € -140 %

Henkilöstö

1 052 -208

Liikevoitto-%

-1 % -200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kohdeohjaaja / kerroshoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut N-Clean Oy, Helsinki. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kaivokatu 10, 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa