Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Lähde sesonkityöhön Lappiin!

Etsimme asiakaskohteisiimme Kakslauttasen alueelle talvisesongin ajaksi

KOHDEOHJAAJAA

Kohdeohjaaja työskentelee asiakaskohteessamme siivouksesta vastaavana ohjaajana ja toimii esimiehensä apuna ja "oikeana kätenä". Keskeisimmät työtehtävät ovat siivoustyön suunnittelu, työntekijöiden opastus ja perehdytys, laadunseuranta, asiakasyhteistyö sekä osallistuminen päivittäiseen siivoustyöhön. Työ koostuu lomaosakkeiden ja iglujen siivouksen toimivuudesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan loka-marraskuussa 2016 ja töitä on tarjolla ainakin loppiaiseen asti, mutta tarvittaessa mahdollisuus työskennellä myös huhtikuun loppuun asti. Työsopimustunnit ovat vähintään 90 tuntia/3 viikossa.

Etsimme työtehtäviin henkilöitä, joilla on kokemusta esimiehenä toimimisesta, hyvät vuorovaikutustaidot sekä ovat ihmisinä ahkeria ja luotettavia. Jos olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on aito halu toimia asiakaspalvelutyössä ja kehittää osaamistasi osana työyhteisöä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Työkokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön, sillä perehdytämme sinut joka tapauksessa pesunkestäväksi ncleaniläiseksi. Ajokortti on tehtävän hoidossa välttämätön. Työskentelykieli kohteissa on sekä suomi että englanti.

Tarvitsetko majoitusta? Autamme sinua tarvittaessa myös löytämään majoituksen sesongin ajaksi.

Jos kiinnostuit paikasta, hae tehtävää alla olevien linkkien kautta pian, viimeistään kuitenkin 30.10.2016 mennessä:

Saariselkä/Ivalo: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=ssk0016

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelujohtaja Anna-Maija Määttä puh. 040 0893 269 tai anna-maija.maatta@nclean.fi.

Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan sekä nauti samalla lumoavasta Lapin maisemista!

N-Clean on vuonna 2004 perustettu siivouspalveluyritys. Työllistämme lähes 1300 henkilöä siivous- ja toimitilapalveluiden tehtävissä. Toimimme valtakunnallisesti Suomessa sekä Tukholman alueella Ruotsissa. Siivouskohteitamme ovat hotellit, kylpylät, laivat, kauppakeskukset, tavaratalot, toimistotalot, oppilaitokset, taloyhtiöt ja marketit. Toimintaamme ohjaavat yrityksen arvot ja niistä johdetut toimintaohjeet. N-Clean on savuton työpaikka.

Web-osoite: http://www.nclean.fi Työnantaja: N-Clean Oy Sijainti: 99830 SAARISELKÄ Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: loka-marraskuussa Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävistä antaa palvelujohtaja Anna-Maija Määttä puh. 040 0893 269 tai anna-maija.maatta@nclean.fi. Hakemukset: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=ssk0016 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 99830 SAARISELKÄ

Yritystiedot

Toiminimi N-Clean Oy Y-tunnus 1009938-2 Toimiala Kiinteistöjen siivous Rinnakkaistoiminimet KA-RA Siivous, N-Service

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

22 608 268 € -16 %

Liiketoiminnan tulos

-124 115 € -140 %

Henkilöstö

1 052 -208

Liikevoitto-%

-1 % -200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kohdeohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut N-Clean Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 99830 - Inari , osoitteessa 99830 SAARISELKÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa