Duunitori suosittelee
Yrittäjyyden yhteisömanageri

Ladec Oy

Lahti

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lähde sesonkityöhön Lappiin! Etsimme asiakaskohteisiimme Kakslauttasen alueelle talvisesongin ajaksi KOHDEOHJAAJAA Kohdeohjaaja työskentelee asiakaskohteessamme siivouksesta vastaavana ohjaajana ja toimii esimiehensä apuna ja "oikeana kätenä". Keskeisimmät työtehtävät ovat siivoustyön suunnittelu, työntekijöiden opastus ja perehdytys, laadunseuranta, asiakasyhteistyö sekä osallistuminen päivittäiseen siivoustyöhön. Työ koostuu lomaosakkeiden ja iglujen siivouksen toimivuudesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Inari siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Inari musiikki- ja viihdealan tehtävät siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi N-Clean Oy Y-tunnus 1009938-2 Toimiala Kiinteistöjen siivous Rinnakkaistoiminimet KA-RA Siivous, N-Service

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kohdeohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut N-Clean Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Inari . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus