Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Meillä on sinulle työpaikka - tule meille töihin!

Etsimme palvelukseemme Vaasaan energisiä

KERROSHOITAJIA / SIIVOOJIA

Työ koostuu hotellihuoneiden, kokoustilojen, saunojen ja yleisten tilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Kerroshoitotyötä tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta ja yleisten tilojen siivousvuorot alkavat aikaisin aamulla. Työvuoroja on pääasiassa arkisin, mutta myös viikonloput ovat mahdollisia. Työsuhde on vakituinen, 30-60 h / kolmessa viikossa. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian.

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Perehdytämme työntekijät joka tapauksessa pesunkestäväksi ncleaniläiseksi.

Hae tehtävää alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2016 mennessä:
http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=vaa0003

Pidä kiirettä, sillä nämä avoinna olevat paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janna Ruokonen arkisin klo 8-15, p. 040 534 4280 tai janna.ruokonen@nclean.fi

Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

N-Clean on vuonna 2004 perustettu siivouspalveluyritys. Työllistämme lähes 1300 henkilöä siivous- ja toimitilapalveluiden tehtävissä. Toimimme valtakunnallisesti Suomessa sekä Tukholman alueella Ruotsissa. Siivouskohteitamme ovat hotellit, kylpylät, laivat, kauppakeskukset, tavaratalot, toimistotalot, oppilaitokset, taloyhtiöt ja marketit. Toimintaamme ohjaavat yrityksen arvot ja niistä johdetut toimintaohjeet. N-Clean on savuton työpaikka.

Web-osoite: http://www.nclean.fi Työnantaja: N-Clean Oy Sijainti: 65200 VAASA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Janna Ruokonen arkisin klo 8-15, p. 040 534 4280 tai janna.ruokonen@nclean.fi Hakemukset: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=vaa0003 Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 65200 VAASA

Yritystiedot

Toiminimi N-Clean Oy Y-tunnus 1009938-2 Toimiala Kiinteistöjen siivous Rinnakkaistoiminimet KA-RA Siivous, N-Service

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

22 608 268 € -16 %

Liiketoiminnan tulos

-124 115 € -140 %

Henkilöstö

1 052 -208

Liikevoitto-%

-1 % -200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kerroshoitajia / siivoojia, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut N-Clean Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65200 - Vaasa , osoitteessa 65200 VAASA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa