Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Lähde sesonkityöhön Lappiin!

Etsimme palvelukseemme Ylläksen, Saariselän ja Kakslauttasen alueelle asiakaskohteisiimme

LOMAOSAKKEIDEN JA YLEISTEN TILOJEN SIIVOOJIA SEKÄ KERROSHOITAJIA

Työ koostuu hotellihuoneiden, lomaosakkeiden ja yleisten tilojen sekä iglujen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Tehtävät ovat hieman erilaisia riippuen työvuorosta ja kohteesta, jossa työskentelet. Etsimme osa-aikaisia (60 - 90 h / 3 viikossa) sekä ilta- ja viikonloppusiivoojia (10 -45 h / 3 viikossa). Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Töitä on tarjolla ainakin loppiaiseen asti, mutta tarvittaessa mahdollisuus työskennellä myös huhtikuun loppuun asti.

Etsimme työtehtäviin henkilöitä, jotka ovat näppäriä, joustavia, ahkeria ja luotettavia. Jos olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on aito halu toimia asiakaspalvelutyössä ja kehittää osaamistasi osana työyhteisöä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Työkokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön, sillä perehdytämme sinut joka tapauksessa pesunkestäväksi ncleaniläiseksi. Ajokortti katsotaan eduksi. Työskentelykieli kohteissa on sekä suomi että englanti. Työt alkavat pääsääntöisesti syyskuussa-marraskuussa. Tarkempi aloitusajankohta sovitaan kuitenkin yhdessä. Autamme tarvittaessa myös löytämään kimppamajoituksen töiden ajaksi.

Jos kiinnostuit paikasta, hae tehtäviä alla olevien linkkien kautta pian, viimeistään kuitenkin 30.10. mennessä:

Saariselkä/Kakslauttanen/: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=ssk0015

Ylläs/ Äkäslompolo:http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=yls0008

Ilmoita hakemuksessa haettava työsuhteenmuoto ja osa-aikaisuuden tuntimäärä. Mikäli haluat hakea useammalle paikkakunnalle valitse hakemuksessa ensisijainen ja toinen työskentelypaikkakunta.

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelujohtaja Anna-Maija Määttä puh. 040 0893 269 tai anna-maija.maatta@nclean.fi.

Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan sekä nauti samalla lumoavasta Lapin maisemista!

N-Clean on vuonna 2004 perustettu siivouspalveluyritys. Työllistämme lähes 1300 henkilöä siivous- ja toimitilapalveluiden tehtävissä. Toimimme valtakunnallisesti Suomessa sekä Tukholman alueella Ruotsissa. Siivouskohteitamme ovat hotellit, kylpylät, laivat, kauppakeskukset, tavaratalot, toimistotalot, oppilaitokset, taloyhtiöt ja marketit. Toimintaamme ohjaavat yrityksen arvot ja niistä johdetut toimintaohjeet. N-Clean on savuton työpaikka.

Web-osoite: http://www.nclean.fi Työnantaja: N-Clean Oy Sijainti: 99830 SAARISELKÄ Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: syyskuussa-marraskuussa Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävistä antaa palvelujohtaja Anna-Maija Määttä puh. 040 0893 269 tai anna-maija.maatta@nclean.fi. Hakemukset: http://www.nclean.fi/rekrytointi/?job=ssk0015 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 99830 SAARISELKÄ

Yritystiedot

Toiminimi N-Clean Oy Y-tunnus 1009938-2 Toimiala Kiinteistöjen siivous Rinnakkaistoiminimet KA-RA Siivous, N-Service

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

22 608 268 € -16 %

Liiketoiminnan tulos

-124 115 € -140 %

Henkilöstö

1 052 -208

Liikevoitto-%

-1 % -200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kerroshoitaja / Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut N-Clean Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 99830 - Inari , osoitteessa 99830 SAARISELKÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa